Pondelok 13. 05. 2024 15:53:59 | Meniny má Servác

Policajti odhalili vodiča pod vplyvom alkoholu. Nafúkal takmer tri promile

Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Radko Moravčík uviedol, že obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky čelí tridsaťosemročný Matej. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|21. júl 2022|15:45:46


Súvisiaci článok
Žilinskí psičkári, buďte obozretní! Na Solinkách a Vlčincoch niekto vo veľkom rozhadzuje otravu
Čítajte viac >

Obvinený muž, podľa hovorcu KR PZ v Žiline, Radka Moravčíka, v pondelok 18. júla 2022 pred 23:00 hodinou viedol po ceste prvej triedy v Martine osobné motorové vozidlo značky BMW v smere na Vrútky.

„Následne bol hliadkou z Pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline zastavený. Počas kontroly sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,25 mg/l (2,60 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Policajti mužovi obmedzili osobnú slobodu a zadržali vodičský preukaz,“ priblížil Moravčík a dodal, že poverený príslušník Policajného zboru skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža.

Alkohol za volant nepatrí

Polícia apeluje na vodičov, aby jazdou pod vplyvom alkoholu neohrozovali svoj život a životy ostatných účastníkov cestnej premávky. Každý by mal začať od seba, teda uvedomiť si, že kombinácia alkohol a šoférovanie nikdy nie je správne riešenie.


Súvisiaci článok
Neznámy vandal posprejoval balkón na žilinskom sídlisku Vlčince
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť