Štvrtok 19. 09. 2024 14:20:23 | Meniny má Konštantín

Vodič z Topoľčian vyzdvihol ľudskosť a svedomitý prístup žilinských policajtov

Matej z Topoľčian poďakoval policajtom z Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina-východ a policajtom zo Skupiny dopravných nehôd Okresného dopravného inšpektorátu OR PZ v Žiline za ich službu pri poškodení jeho vozidla na parkovisku obchodného centra. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|14. júl 2022|10:59:54


Súvisiaci článok
V Porúbke pri Žiline sa pohybuje podozrivý muž, ktorý láka deti na cukríky!
Čítajte viac >

Matej z Topoľčian sa verejne poďakoval príslušníkom žilinskej polície za ich ľudskosť a svedomitý prístup, s akým svoje povolanie vykonávajú.

„Chcel by som sa veľmi pekne poďakovať vašim kolegom zo Žiliny, ktorí nám veľmi ochotne pomohli s našim problémom. Ich ľudskosť a prístup s akým vykonávajú svoje povolanie si zaslúži verejnú pochvalu,“ napísal vo svojej správe Matej, ktorý si uplynulý víkend našiel svoje zaparkované vozidlo pred žilinským OC Dubeň rozbité.

Ďalej uviedol, že vinník, ktorý mu na vozidle spôsobil značnú škodu, si jeho auto iba obzrel a aj napriek tomu, že si bol vedomý škody, ktorú na cudzom vozidle spôsobil, nasadol do auta a z miesta nehody odišiel.

292261914_1272959300201130_2068666455487767882_n.png

„Nič iné nám nezostávalo, len zavolať 158. Vo veľmi krátkom čase prišla hliadka v zoskupení dvoch mladých chalanov, boli veľmi milí, neváhali, hneď išli preverovať okolnosti a v krátkom čase vypátrali ŠPZ vinníka. Žiaľ, vinník nemal záujem ani zdvihnúť telefón, keď ho policajti kontaktovali, v tom momente už sa na miesto dostavila nehodovka v zoskupení príjemnej pani policajtky a veľmi svedomitého policajta,“ opísal vzniknutú situáciu Matej a na záver svojej správy dodal:

„Všetci štyria policajti nám ochotne pomohli, poradili nám, aké kroky máme urobiť a preto by sme sa im chceli aj takto verejne poďakovať!“


Súvisiaci článok
Žilinskí policajti posilnia hliadky v obci Porúbka pri Žiline
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť