Piatok 26. 04. 2024 12:29:24 | Meniny má Jaroslava

Žilinskí policajti posilnia hliadky v obci Porúbka pri Žiline

Príslušníci Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline v týchto dňoch zvýšia výkon služby v obci Porúbka z dôvodu avizovaného pohybu neznámeho muža po obci. Pre našu redakciu to potvrdila hovorkyňa KR PZ v Žiline, Gabriela Kremeňová. Foto: ilustračné / Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|14. júl 2022|08:50:02


Súvisiaci článok
Obec Porúbka pri Žiline už rieši nahlásené podnety obyvateľov o pohybe neznámeho muža
Čítajte viac >

Redakcia SP 21 oslovila so vzniknutou situáciou v obci Porúbka pri Žiline hovorkyňu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabrielu Kremeňovú, ktorá nám na našu otázku, či žilinská polícia zaznamenala nahlásené podnety o neznámom mužovi, ktorý sa pohybuje po obci Porúbka na sivom vozidle značky BMW, odpovedala takto:

„Polícia každú takúto správu preveruje a nepodceňuje ju. V predmetnej veci sme prijali oznámenie. Okamžite od prijatia oznámenia vykonávame všetky úkony a opatrenia s cieľom riadneho objasnenia skutku. Polícia venuje tejto veci náležitú pozornosť a v týchto dňoch zvýši výkon služby v obci Porúbka (okres Žilina) s cieľom ochrany života, zdravia a bezpečnosti osôb,“ uviedla pre našu redakciu hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová.


Súvisiaci článok
V Porúbke pri Žiline sa pohybuje podozrivý muž, ktorý láka deti na cukríky!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť