Štvrtok 25. 04. 2024 06:40:06 | Meniny má Marek

Exžilinčan Kubo Paur sa upísal Trnave

Ofenzívny stredopoliar Jakub Paur, ktorý 4. júla oslávi okrúhlu tridsiatku, je odchovancom žilinského futbalu. Pred jedenástimi rokmi hosťoval v Zlatých Moravciach a tri roky strávi aj v trenčianskom drese. Okrem týchto zastávok bol verný Žiline, ktorú v minulej sezóne viedol ako kapitán. V 182 zápasoch strelil v jej drese 38 gólov. Informuje web Spartaka Trnava. FOTO: fcspartaktrnava.com

Michal Filek|2. júl 2022|10:37:17


Súvisiaci článok
V Žiline skončili Paur a Jánošík
Čítajte viac >

„Mal o mňa záujem tréner Gašparík a som za to veľmi rád. Bude to pre mňa nová výzva. V pondelok oslávim tridsiatku a bude to zároveň aj môj prvý tréning s mužstvom, rovno teda aj niečo prinesiem do kabíny. Po tých troch rokoch v Žiline bude pre mňa pôsobenie v Trnave pozitívna zmena. Opadne zo mňa zodpovednosť, ktorú so mal v Žiline a viac mi to rozviaže nohy na ihrisku,“ povedal po podpise dvojročnej zmluvy ofenzívny stredopoliar Jakub Paur.

„Po odchode Ramadana, Vlaska a Griča z pozície stredného ofenzívneho hráča, tak sme potrebovali mužstvo doplniť. Namiesto nich prišili Oseni, Štefánik a teraz k nim do partie Paur. Myslím, že v našom systéme je zvyknutý hrať a nemalo by mu to robiť problém. Je to skúsený hráč, ktorý má na našu ligu nadštandardnú kvalitu. Páči sa mi na ňom, že súčasťou jeho hry sú emócie a tie sa hodia do nášho trnavského prostredia,“ okomentoval príchod bývalého žilinského kapitána do svojho mužstva tréner Michal Gašparík.

Oboch cituje oficiálny klubový web Spartaka Trnava.


Súvisiaci článok
Šošoni nemajú obrancov, zaskakoval Kubo Paur
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť