Štvrtok 25. 04. 2024 20:05:10 | Meniny má Marek

Mestské kúpalisko v Martine otvorí svoje brány už v sobotu!

Po plánovanej obhliadke priestorov kúpaliska a vyšetrení kvality bazénových vôd pracovníkmi Regionálneho úradu verejného zdravotníctva so sídlom v Martine, sa v sobotu 2. júla 2022 otvoria brány kúpaliska pre verejnosť. Informovali o tom miestni radniční na internetovej stránke mesta Martin. Foto: Mesto Martin

Juliana Krčulová|1. júl 2022|10:02:33


Súvisiaci článok
Žilinské kúpalisko otvoria už v stredu
Čítajte viac >

Martinskí radniční na oficiálnej internetovej stránke mesta potvrdzujú, že po odstránení havarijného stavu čerpadla, opravy laminátov v bazénoch a úpravy brodísk, sa v stredu 29. júna 2022 uskutočnila obhliadka mestského kúpaliska zástupkyňou primátora Tatianou Červeňovou a prednostom Mestského úradu Jánom Žilom, za účasti odborných pracovníkov mesta Martin a prevádzkovateľom kúpaliska Slavomírom Smikom.

Image (1).jpg

„Po zhodnotení realizovaných opráv, nič nebráni zo strany mesta jeho otvoreniu. Po obhliadke priestorov kúpaliska a vyšetrení kvality bazénových vôd pracovníkmi Regionálneho úradu verejného zdravotníctva so sídlom v Martine, sa v sobotu otvoria brány kúpaliska pre verejnosť,“ dodali miestni radniční.


Súvisiaci článok
Tohtoročná Nededzská Traktoriáda sa uskutoční už v sobotu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť