Štvrtok 28. 03. 2024 21:48:38 | Meniny má Soňa

SAD Žilina prináša dobré správy pre všetkých milovníkov cykloturistiky!

Od zajtra 1. júla 2022 až do 2. septembra začnú premávať cyklobusy aj v piatok. Naďalej platí, že cyklobusy môžu cestujúci využívať počas víkendov a štátnych sviatkov až do 25. septembra. Foto: Slovenská autobusová doprava Žilina (SAD Žilina)

Juliana Krčulová|30. jún 2022|12:55:38

Letné prázdniny sú predo dvermi a s nimi sú už tradične spojené aj piatkové cyklobusy, ktoré vyrazia na cesty už zajtra 1. júla 2022. Cyklobusy budú premávať až do piatka 2. septembra 2022 do lokalít Terchová, Nová Bystrica a Turčianske Teplice.

„Pre milovníkov cyklistiky stále platí, že cyklobusy môžu využívať aj počas víkendov a štátnych sviatkov až do 25. septembra. Treba však myslieť na to, že s bicyklom môžete nastúpiť iba na zastávkach uvedených na internetovej stránke cykloautobus.sk. Aj počas tohtoročných letných prázdnin chceme umožniť cyklistickým nadšencom spoznávať krásy nášho kraja priamo zo sedadla bicykla, a preto, pokiaľ chcete mať istotu voľného miesta pre vás aj pre bicykel na požadovaný spoj cyklobusu, využite možnosť rezervácie miestenky pre bicykel a cestovného lístka pre vás prostredníctvom predpredajného miestenkového systému,“ priblížila Slovenská autobusová doprava Žilina.


Súvisiaci článok
Už aj Jurinová oznámila, že bude kandidovať
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť