Piatok 26. 04. 2024 12:53:49 | Meniny má Jaroslava

Tretím oficiálnym kandidátom na primátora Žiliny je Ján Rzeszoto

Po Petrovi Cibulkovi a Petrovi Fiabáne sa dnes do boja o primátorské kreslo zapája aj občiansky aktivista Ján Rzeszoto, ktorý je známy aj tým, že sa pokúša revitalizovať park Frambor pod estakádou. „Mám odhodlanie a energiu spravovať naše mesto tak, aby bolo krajšie, zelenšie, uhladenejšie a hlavne príjemnejšie pre život nás všetkých,“ hovorí. FOTO: Archív BR

Michal Filek|23. jún 2022|14:13:13


Súvisiaci článok
Fiabáneho chce vymeniť Cibulka. Pridajú sa aj Šuteková, Martinková, Kašša, Groma a Slota?
Čítajte viac >

Rzeszoto bude kandidovať ako nezávislý kandidát na primátora mesta Žiliny.

„Som rodený Žilinčan. Celý svoj život som prežil v našom meste na sídlisku Vlčince. Žilina je môj domov, poznám ho dokonale a viem akým problémom a výzvam mesto čelí.

Ako občan a predseda OZ Žilinský skrášľovací spolok, sa dlhodobo zaujímam o život v meste, jeho fungovanie a hlavne o jeho praktický rozvoj. Aktívne sa podieľam na verejnom živote a snažím sa riešiť problémy v tomto meste.

Som praktický človek so skúsenosťami v mnohých oblastiach života. Viem ponúknuť riešenia, vízie a nebojím sa čeliť skutočným problémom. O tom, že problémy viem riešiť sa môžete presvedčiť cez výsledky mojej práce v tomto meste. Nie slová, ale činy charakterizujú moju osobu. Môj um, vytrvalosť a skúsenosti chcem ponúknuť práve Vám obyvateľom v najbližších voľbách, kde sa uchádzam o post primátora mesta.

Mám odhodlanie a energiu spravovať naše mesto tak, aby bolo krajšie, zelenšie, uhladenejšie a hlavne príjemnejšie pre život nás všetkých.“

289421266_332275695604029_7601171616171474587_n.jpg


Súvisiaci článok
VIDEO Peter Fiabáne sa bude uchádzať o znovuzvolenie v jesenných primátorských voľbách
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť