Štvrtok 25. 04. 2024 07:15:25 | Meniny má Marek

Už zajtra v Žiline vypukne celoslovenský turnaj Slovak Open Handball

Domáci klub Slovan Malá Fatra Hádzanársky klub Žilina usporadúva obľúbený celoslovenský turnaj Slovak Open Handball už po tretí raz v rade. Okrem kategórie U12 sa na turnaji predstavia aj najmenší hádzanári z kategórie U10. Foto: Slovan Malá Fatra Hádzanársky klub Žilina

Juliana Krčulová|23. jún 2022|10:38:38


Súvisiaci článok
Žilinské hádzanárky vybojovali Prezidentský pohár (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Veľký hádzanársky turnaj Slovak Open Handball U12 a Mini Open Handball U10 sa bude opäť konať v Žiline. Turnaja sa zúčastní sedemdesiatpäť tímov z celého Slovenska a hosťujúci tím Slovan Malá Fatra počíta s viac ako tisíc účastníkmi.

Turnaj potrvá tri dni, a to od piatka 24. júna 2022 do nedele 26. júna 2022. Tridsaťjeden klubov z celého Slovenska odohrá spolu až dvestošesťdesiatdva zápasov v štyroch kategóriách. Návštevníci budú môcť športovkyne a športovcov prísť podporiť až do šiestich športových hál, konkrétne do haly na Rosinskej ceste, haly V. Javorku, haly Predmier, haly ZŠ Nám. Mladosti na Hájiku, haly UNIZA a do haly ZŠ Varšavská. O plynulý priebeh už tradičnej akcie sa postará sedem organizátorov dobrovoľníkov a sedemdesiat potrebných dobrovoľníkov pri realizácii celého podujatia.

Snímka.JPG

Domáci klub SMF Žilina svoj prvý zápas v kategórii U12 W odohrá v Hale na Rosinskej ceste už zajtra 24. júna 2022 proti ŠKP Bratislava o 10:00 hodine.

Kedy a kde hrajú žilinské tímy na tohtoročnom turnaji Slovak Open Handball 2022 sa dozviete prostredníctvom TOHTO ODKAZU.


Súvisiaci článok
Talent Žilinského kraja: Hádzanárka Mária Bartková (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť