Utorok 30. 04. 2024 15:46:09 | Meniny má Anastázia

Vodič Tatry zrazil šesťdesiatosemročnú chodkyňu na priechode pre chodcov

Na dopravnú nehodu, ku ktorej došlo vo štvrtok 16. júna 2022 v poobedňajších hodinách na ceste tretej triedy v Kysuckom Novom Meste, upozornilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline prostredníctvom svojho príspevku na sociálnej sieti. Foto: Facebook / Polícia SR - Žilinský kraj

Juliana Krčulová|17. jún 2022|11:35:24


Súvisiaci článok
Žilinské policajtky vysvetlili deťom riziká hier v blízkosti železničnej trate
Čítajte viac >

Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania príslušníkov žilinskej polície bolo podľa ich slov zistené, že štyridsaťročný vodič viedol nákladné motorové vozidlo Tatra v smere od centra Kysuckého Nového Mesta. Následne malo dôjsť z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu nákladného motorového vozidla a chodkyne, ktorá mala prechádzať po vyznačenom priechode pre chodcov.

„Pri dopravnej nehode utrpela 68-ročná chodkyňa ťažké zranenia. Alkohol u vodiča dychovou skúškou zistený nebol. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uviedli príslušníci žilinskej polície.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy.


Súvisiaci článok
100 stavieb Žiliny: Polyfunkčný komplex Europalace v Žiline (FOTOGALÉRIA + ROZHOVOR)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť