Streda 18. 09. 2024 23:32:12 | Meniny má Eugénia

Obyvatelia Soliniek upozorňujú na novú sídliskovú zábavku neznámych výtržníkov

Žilinské sídlisko Solinky žije podľa slov miestnych obyvateľov novou zábavkou. Doposiaľ neznámi výtržníci ničia odstavené autá pri panelákoch. Obyvatelia vyzývajú k zvýšenej obozretnosti. Foto: ilustračné / VIOLETA DIGITAL na Pexels.com

Juliana Krčulová|6. jún 2022|10:27:05


Súvisiaci článok
Počet obyvateľov mesta Žilina a jej prímestských častí sa od januára znížil takmer o tristo
Čítajte viac >

Vo facebookovej skupine žilinského sídliska Solinky sa vzniesla vlna kritiky miestnych obyvateľov. Vo svojich príspevkoch informujú o doposiaľ neznámych vandaloch, ktorí si svoj čas krátia ničením zaparkovaných áut pri panelákoch. Takúto skúsenosť má aj obyvateľka Andrea: „Dobrý deň susedia. Takéto prekvapenie ma čakalo pri Jaseňovej 4. Auto mám poškrabané, asi kľúčom po celej dĺžke pravej strany auta dvakrát pod sebou. Týmto príspevkom vás chcem upozorniť na pravdepodobne novú zábavku na Solinkách. Ak si niekto niečo podozrivé všimol, tak ma prosím kontaktujte do súkromnej správy,“ napísala o svojej skúsenosti s neznámym výtržníkom Žilinčanka Andrea a priložila aj fotografiu svojho poškodeného auta.

Andrea Zvrškovcová.jpg Foto: Facebook / Žilina - Solinky / Andrea

Príspevok o nájdenom poškriabanom aute rozprúdil debatu miestnych obyvateľov, ktorí sa s obdobnou situáciou už taktiež na žilinskom sídlisku stretli. „My tiež, už dávnejšie, Jaseňová 26, auto kľúčom poškrabané na všetkých dieloch okrem strechy. Keby som vedela čo za dobráka to bol, tak by videl,“ napísala nahnevaná obyvateľka Soliniek Viktória. „Mne minulý týždeň nejaký haj*lík vyryl na svetlomet Z,“ pridal sa Zlaton, ktorého so svojou skúsenosťou doplnila Monika: „Tá ľudská závisť. Pred dvoma rokmi sme kúpili nové auto, manžel mi ho prišiel ukázať a naobedovať sa. 25 minút a auto už bolo poškriabané. Dobráci, neuveriteľné. Kdeže sú tie kamery na Solinkách?“ opýtala sa rečnícky Žilinčanka.


Súvisiaci článok
V Žiline už nájdete osemdesiatpäť kontajnerov na jedlý olej (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť