Sobota 11. 05. 2024 10:54:52 | Meniny má Blažena

Mário Sauer bude Šošonom do roku 2025

O dva roky dlhšie - do 30. júna 2025. Tak znie dĺžka novej zmluvy 18-ročného talentovaného stredopoliara Mária Sauera, na ktorej sa dohodol tesne po skončení sezóny s vedením Šošonov. Jedno z príjemných prekvapení čerstvo skončeného ročníka tak môže naďalej rozvíjať svoj talent pod Dubňom. Informáciu oznámil klubový web mskzilina.sk. FOTO: MŠK Žilina

Michal Filek|28. máj 2022|08:40:49

Prelomová sezóna. Tak možno nazvať nedávno skončený ročník pre čerstvého dospeláka, ktorý sa adaptoval nielen vo Fortuna lige, kde strelil aj premiérový gól, ale svoju kvalitu potvrdzoval i v II. lige. Navyše nemožno opomenúť mládežnícku Ligu majstrov, kde bol jednou z nosných postáv historického postupu do osemfinále. Nová zmluva je preňho ďalšou motiváciou vpred.

"Som veľmi rád, že som predĺžil zmluvu s MŠK. Pravdupovediac, nad ničím iným som ani nepremýšľal, o to radšej som, že od vedenia prišla ponuka na predĺženie spolupráce," hovorí Mário, pre ktorého sezóna pokračuje v reprezentácii do 19 rokov, ktorú už o niekoľko dní čaká prípravný kemp a vyvrcholenie v podobe domácich Majstrovstiev Európy do 19 rokov.

"Už teraz sa neviem dočkať novej, verím, že úspešnejšej sezóny, čo si všetci prajeme a spravíme pre to maximum. Pre mňa boli predošlé mesiace napriek nie najlepším výsledkom tímu prelomové, pretože som bol súčasťou "A"-tímu, naskakoval som častejšie v najvyššej súťaži. Čo sa týka osobných ambícií do najbližšej budúcnosti, verím, že budem čoraz viac a viac hrávať za prvé mužstvo a že budem pre tím herne i gólovo prospešný," dodáva starší z bratskej dvojice Sauerovcov, ktorý za "A"-tím žltozelených nastúpil dokopy v 11 stretnutiach s bilanciou jeden gól a jedna asistencia.


Súvisiaci článok
Osemnásťročný mladík z Ghany je prvou posilou MŠK Žilina
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť