Sobota 04. 05. 2024 17:19:08 | Meniny má Florián

Detskú tour Petra Sagana si užili stovky malých cyklistov

Predviedli svoje schopnosti a zručnosti, zmerali si sily s rovesníkmi a zabavili sa. Letisko v Tomčanoch pri Martine zaplnili mladí nadšenci cyklistiky. FOTO: Mesto Martin

D U|10. máj 2022|11:11:34


Súvisiaci článok
Detská tour Petra Sagana už onedlho zavíta do Martina
Čítajte viac >

Májový deň a pestrý program prilákal do Martina viac ako 450 pretekárov zo Slovenska, z Maďarska, aj z Českej republiky. Mladí nadšenci cyklistiky si užívali jazdu na bicykli priamo na letisku, aj bohatý sprievodný program s množstvom výstavných stánkov, ukážky a školu jazdenia na U-rampe. Odvážni návštevníci podujatia si pozreli turčiansky región z výšky.

Jednu z detských kategórií odštartoval primátor mesta Martin Ján Danko. „Som rád, že práve do nášho mesta zavítala cyklistická súťaž s menom Petra Sagana, na ktorej pretekári, nielen zo Slovenska, predviedli svoje skvelé zručnosti a schopnosti. Pevne verím, že organizátor tohto populárneho detského športového podujatia si vyberie mesto Martin aj pre jeho ďalší ročník,“ uviedol Ján Danko.

Každý, kto sa postavil na štartovaciu čiaru, dostal účastnícky list s podpisom Petra Sagana. Najlepších v kategóriách ocenili víťaznými pohármi a medailami Petra Sagana.


Súvisiaci článok
V Strečne vznikne nová cyklotrasa, rekonštrukciou prejde aj lávka pre peších a cyklistov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť