Sobota 20. 04. 2024 11:38:25 | Meniny má Marcel

Svoju lásku našli v práci. Pozrite sa na zamilované páry, ktoré pracujú v žilinskej nemocnici

Láska a práca sú veľmi úzko prepojené. Svedčia o tom príbehy zdravotníkov Fakultnej nemocnice s poliklinikou Žilina, ktorí svoju spriaznenú dušu našli práve v zamestnaní. Niektoré zo „svojich“ párov predstavila nemocnica na Facebooku. FOTO: FNsP Žilina

D U|1. máj 2022|14:58:58

„Dnešný prvomájový sviatok je tradičnou oslavou lásky i práce. A práve v práci našli svoju životnú lásku aj niektorí naši kolegovia. Všetkých síce na fotkách neuvidíte (je ich omnoho viac), no pár z nich sa nám podarilo zastihnúť, zladiť ich časové harmonogramy a na malú chvíľku sa stať súčasťou nielen ich profesionálneho, ale tiež súkromného života,“ uvádza nemocnica.

Katka a Milan Komorášovci sú manželmi 18 rokov a ak práve nemajú nasadené rúška, okamžite ich spoznáte podľa veľkých úsmevov. Obaja pracujú ako rádiologickí technici na oddelení rádiodiagnostiky, Milan už 27 rokov a Katka 16.

Milan a Monika Mrázikovci.jpg

Monika a Milan Mrázikovci si svoje "áno" povedali pred 25 rokmi, kedy už obaja pracovali v žilinskej nemocnici. Monika je neoddeliteľnou súčasťou našich operačných sál na detskej chirurgii ako skvelá sestra inštrumentárka, pracuje u nás od roku 1995. Jej manžel Milan je zase špičkovým lekárom na oddelení neurochirurgie, v tíme žilinskej nemocnice pôsobí od roku 1996.

Karol a Barbora Šafekovci.jpg

Barbora a Karol Šafekovci sú manželmi od roku 2018. Karol pracuje na detskej ortopédii od roku 2006 a je to výborný lekár. O 6 rokov neskôr k nemu pribudla aj talentovaná pani doktorka Barbora, ktorá sa stará o pacientov na oddelení urológie.

Janka Uríčová a Branislav Barčiak.jpg

Janka Uríčová a Branislav Barčiak. Obaja partneri majú poriadne rýchle a stresové pracoviská, Janka pracuje v žilinskej nemocnici už 7 rokov a aktuálne ju môžete stretnúť na úrazovej chirurgii. Braňo zase bravúrne zvláda akútne situácie na urgentnom príjme a v nemocnici pracuje 12 rokov.

Kostiantyn a Nataliia Shkliarovci.jpg

Nataliia a Kostiantyn Shkliarovci. Tento výnimočný manželský pár lekárov posilnil interné oddelenie len nedávno - v roku 2020 a 2021, no manželmi sú krásnych 16 rokov.

„Nech vás láska stále sprevádza. V žilinskej nemocnici naplno prajeme láske a našim kolegom želáme mnoho ďalších spoločných láskavých dní plných pochopenia pre toho druhého, keďže vzťah dvoch partnerov pracujúcich v nemocnici vyžaduje absolútnu súhru, toleranciu a veľkú obetavosť,“ uzatvára nemocnica.

Nezabudnite dnes na tradičný bozk pod rozkvitnutou čerešňou ani vy.


Súvisiaci článok
Duel SP 21 Pekarčíková vs. Zelník: Potrebuje zdravotníctvo reformu?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť