Štvrtok 25. 04. 2024 16:22:59 | Meniny má Marek

Neznámy človek na žilinskom sídlisku Hájik poškodil zaparkované auto

Upozornila na to Žilinčanka Kristína, ktorá si pri večernej prechádzke po sídlisku Hájik všimla rozbité vajcia a posypanú múku na čelnom skle vozidla s martinským evidenčným číslom na ulici Kempelenová. Obyvatelia žilinského sídliska sú zhrození z konania neznámej osoby. Foto: Facebook / skupina Žilina – Hájik

Juliana Krčulová|19. apríl 2022|11:20:37

„Dobrý večer, išli sme s priateľom domov a všimol si toto na aute, pravdepodobne to bude múka a vajcia. Ulica Kempelenová 35. Dávam týmto vedieť iba majiteľovi auta,“ napísala Kristína vo facebookovej skupine Žilina-Hájik. Na jej príspevok začali obyvatelia žilinského sídliska okamžite reagovať.

„To čo sa deje na tom Hájiku,“ opísala svoje pohoršenie obyvateľka sídliska Lenka. „Myslím si, že to čo sa tu deje, už nie je normálne,“ uviedla Kristína. „To nebolo len-tak - parkovanie, expriateľka, zlý sused,“ napísal svoje tipy obyvateľ Marián. „Tiež sme šli okolo a sme sa pozastavili nad ľudskou debil.. akýkoľvek bol dôvod, aj tak nechápem, kto normálny by toto spravil, dotyčný/dotyčná aspoň dokázali čo majú v hlave,“ uzavrela Natália.


Súvisiaci článok
Obyvateľom Vlčiniec nie je stav ich sídliska ľahostajný (FOTOGALÉRIA)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť