Streda 24. 04. 2024 19:30:56 | Meniny má Juraj

Mesiac vášho narodenia o vás odhalí, akú máte osobnosť

Tak, ako dokáže na osobnosť človeka vplývať jeho znamenie zverokruhu, to dokáže aj mesiac jeho narodenia. Súhlasíte s charakteristikami? ILUSTRAČNÉ FOTO: pixabay.com

Michal Filek|24. apríl 2022|14:37:13

Január

Ľudia narodení v januári majú predispozície na to, aby boli vodcami. Sú rázni, tvrdohlaví, vždy si stoja za svojím názorom a každý deň vedia nájsť motiváciu pre splnenie svojich cieľov.

Február

Pre ľudí, ktorí sa narodili vo februári, sú veľmi dôležité medziľudské vzťahy. Títo ľudia sú väčšinou citliví, inteligentní, niekedy hanbliví, pokorní a čestní. Nemajú v povahe klamať a otvorene sa vedia rozprávať o všetkom.

Marec

Ľudia, ktorí sa narodili v marci, sú veľmi atraktívni, štedrí, spoločenskí a pozitívne naladení. Často o nich môžete počuť, že sú zasnívaní a žijú v oblakoch. Radi pomáhajú druhým, pretože sa dokážu obetovať.

Apríl

Títo ľudia sú charizmatickí, aktívni, vždy v pohybe a nezastaviteľní. Keď si niečo zaumienia, musia to mať a nevzdajú sa. Dokážu byť aj panovační, no len v prípade, keď sa im ostatní dlhšie nevenujú.

Máj

Májoví ľudia majú silnú vôľu, odhodlanie a radi pracujú. Ľahko sa zamilujú, nadväzujú nové kontakty a vyjadrujú city. Pre nich je život jeden veľký zážitok a snažia sa ho prežiť v pokore a láske. Každý deň dokážu obdivovať krásne veci.

pair-4214914_1280.jpg

Jún

Ľudia narodení v júni sú vtipní, milí, zhovorčiví a spoločenskí. Nemajú problém rozprávať sa s neznámym človekom a viesť dlhé debaty. Taktiež sú veľmi zvedaví a neustále túžia po tom, aby sa učili nové veci.

Júl

Pre ľudí, ktorí sa narodili v júli, je úprimnosť posvätná. Nedokážu klamať, ku všetkému sa hneď priznajú a neveru nemajú v slovníku. Avšak, dokážu byť aj veľmi temperamentní, náladoví a tajnostkárski.

August

Títo ľudia sú bezkonfliktní. Majú všetkých radi a zvyčajne milujú svoju rodinu najviac ako sa dá. Vedia byť aj egoistickí, no len vtedy, keď nedostanú to, čo si zaslúžia. Inak sú starostliví, štedrí, priateľskí a statoční v každom momente.

September

Ľudia narodení v septembri sú často zameraní na poriadok a organizovanosť. Ich empatia je na vysokej úrovni a dokážu s každým súcitiť. Sú ticho, keď treba, a vedia sa ozvať, keď musia. Jedinou ich nevýhodou je to, že sú niekedy vyberaví.

closet-4572626_1280.jpg

Október

Októbroví ľudia dokážu byť permanentne šťastní. Medzi ich hlavné črty patrí lojálnosť, spravodlivosť, čestnosť, rozhodnosť a priateľskosť. Vedia dodržiavať morálne zásady a nikdy by nikomu neublížili bezdôvodne.

November

Ľudia, ktorí sa narodili v novembri, myslia do budúcnosti. Sú pracujúci, dynamickí, zodpovední, nenechajú sa len tak ľahko zastrašiť a ničoho sa neboja. Zvládnu každú prekážku a keď ich ostatní podceňujú, ukážu im čo je v nich.

December

Pre ľudí, ktorí sa narodili v decembri, je najdôležitejšia stabilita. Nemajú radi zmeny, pretože sa nedokážu rýchlo prispôsobovať. Vedia byť láskaví, milí a v dôležitých situáciách radi pomáhajú ostatným.


Súvisiaci článok
4 jazerá a vodné nádrže v žilinskom kraji, ktoré stoja za návštevu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť