Piatok 18. 10. 2024 05:59:31 | Meniny má Lukáš

Prekvapivá, no cenná ponuka: Šošoni si poistili 15-ročného stopéra Mareka Okála

Najmladší hráč Šošonov s profesionálnou zmluvou je 15-ročný stopér Marek Okál. Odchovanec žltozelených, člen U19 a opora reprezentácie U17 podpísal s MŠK kontrakt platný do 30. júna 2027. Klub o tom informoval na svojom oficiálnom webe.

Juliana Krčulová|11. október 2024|13:30:04

Zdroj: mskzilina.sk/Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Hokejová bitka v Žiline: Vlci chcú prelomiť sériu prehier proti Novým Zámkom
Čítajte viac >

Prekvapivá, no cenná ponuka

Nováčik v projekte "B+U19" a najmladší člen tímu (ročník 2008), Marek Okál, má pred sebou svetlú budúcnosť. Šošoni si ho preto rozhodli poistiť už v mladom veku.

„Je to skvelý pocit, ďakujem klubu veľmi pekne za dôveru. Vôbec som to nečakal, keďže je tu mnoho výborných hráčov, ktorí zmluvu ešte nemajú. O to viac si to vážim. Najmä som rád, že sa tu môžem naďalej zlepšovať a určite budem naďalej makať. Verím, že sa klubu odmením dobrými výkonmi na ihrisku,“ nechal sa počuť mladý talent.

Zástupcovia klubu ďalej informovali, že po sezóne strávenej na pomedzí U17/U16 poskočil rovno do projektu, pričom premiérový štart v lige staršieho dorastu mu však zatiaľ pokazilo zranenie, z ktorého sa však už zotavuje.

„Je to pre mňa prvá spätná väzba na moju prácu a verím, že to je iba začiatok mojej dlhej kariéry. V prvom rade sa však chcem čo najskôr dostať zo zranenia, ktoré ma trápi. V tejto sezóne by som chcel nazbierať čo najviac štartov za tím U19 a v ďalších rokoch sa postupne cez "B-tím prebojovať do "A"-tímu MŠK,“ uviedol pre klubový web ďalší talentovaný odchovanec.


Súvisiaci článok
Rekordér z Oravy: Adrián Kaprálik predĺžil zmluvu s MŠK Žilina
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť