Štvrtok 17. 10. 2024 18:24:49 | Meniny má Hedviga

Mestskí policajti v Žiline majú plné ruky práce: Odhalili krádež, podvod a zadržali aj hľadaného muža

Príslušníci Mestskej polície Žilina majú za sebou opäť „pestrý“ týždeň. V ich rukách skončil hľadaný muž, zlodeji a dokonca aj podvodníčky, ktoré zbierali finančné prostriedky pre nepočujúcich.

Juliana Krčulová|9. október 2024|17:00:02

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Mestská polícia Žilina a freepik.com

Súvisiaci článok
Incident na futbalovom zápase v Gbeľanoch má pokračovanie. Podozrivý muž nafúkal viac ako 2 promile
Čítajte viac >

Týždeň plný zásahov proti kriminálnikom a podvodníkom

Žilinská mestská polícia mala opäť náročný týždeň: zadržali hľadaného muža, zlodejov a dokonca aj podvodníčky, ktoré zbierali peniaze na falošné účely pre nepočujúcich. Príslušníci zákona o tom informovali na sociálnej sieti Facebook.

„Hliadka v Sade SNP zistila 49-ročného muža, po ktorom bolo vyhlásené pátranie po obvinenom. Osoba bola predvedená na štátnu políciu, kde si ju prevzal poverený príslušník Policajného zboru,“ priblížili žilinskí mestskí policajti a ďalej konkretizovali, že v ranných hodinách boli hliadkou na Ulici Bratislavská spozorovaní aj dvaja muži, korí mali na bicykli upevnené káblové zvitky.

MESTSKÁ POLÍCIA 1.JPG Ilustračné foto. Zdroj: zilina.sp21.sk

„Pri preverovaní osôb bolo zistené, že cca 50 metrov materiálu odcudzili spolu z neďalekého koľajiska. Na miesto bola privolaná hliadka Policajného zboru, ktorej členovia si prevzali ďalšie riešenie,“ dodali.

Na záver objasnili aj nedávny prípad, keď pri obchodnom centre hliadka objavila tri ženy, ktoré organizovali podvodnú zbierku peňazí pre nepočujúcich. „Za priestupok zaplatili blokovú pokutu a z miesta boli vykázané,“ uzavreli mestskí policajti.


Súvisiaci článok
Opitá vodička narazila do oplotenia rodinného domu, zranenú ju previezli do nemocnice
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť