Piatok 18. 10. 2024 05:35:20 | Meniny má Lukáš

Incident na futbalovom zápase v Gbeľanoch má pokračovanie. Podozrivý muž nafúkal viac ako 2 promile

V nedeľu 6. októbra v poobedných hodinách počas futbalového zápasu v obci Gbeľany došlo k nezvyčajnému incidentu. V našom minulom článku sme vás informovali, že jeden z prítomných futbalových fanúšikov vytiahol na člena delegácie zbraň. Prípad má dohru.

Radka Kostánová|9. október 2024|11:47:50

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Šokujúci incident na futbalovom zápase v Gbeľanoch. Uprostred polčasu jeden z prítomných vytiahol zbraň!
Čítajte viac >

Incident má pokračovanie

V nedeľu 6. októbra sa počas futbalového zápasu na ihrisku Gbelian odohral nebezpečný incident. Zuzana Šefčíková, krajská policajná hovorkyňa, informovala v tlačovej správe, že jeden z fanúšikov mal byť po verdikte rozhodcov vulgárny a agresívny. Po tom, ako bol upozornený na nevhodné správanie, mal namieriť krátku zbraň na hlavu futbalového delegáta. Potom z miesta odišiel.

„Krátko po incidente bol podozrivý muž obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na policajný útvar. Tento sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 2,29 promile. 45-ročný muž po obmedzení osobnej slobody vydal zbraň pre účely trestného konania, pričom bolo zistené, že sa jedná o airsoftovú zbraň,“ uviedla detaily Šefčíková.

Muž je obvinený

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Terchová vzniesol mužovi obvinenie za prečin nebezpečného vyhrážania a za prečin výtržníctva. Policajná hovorkyňa dodala, že príslušník zároveň spracoval podnet na podanie návrhu na väzobné stíhanie obvineného, ktorý sudca akceptoval.


Súvisiaci článok
Opitá vodička narazila do oplotenia rodinného domu, zranenú ju previezli do nemocnice
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť