Piatok 18. 10. 2024 10:00:37 | Meniny má Lukáš

45 rokov verná žilinskej nemocnici: Do dôchodku odchádza ďalšia výnimočná žena

Žilinskú nemocnicu opúšťa po mnohých rokoch ďalšia významná žena. Pani Jozefa Súkeníková si ide užívať zaslúžený dôchodkový čas, no 45 rokov pracovala na JIS oddelenia vnútorného lekárstva.

Radka Kostánová|7. október 2024|11:30:09

Zdroj: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Súvisiaci článok
Po takmer 50 rokoch služby sa žilinská nemocnica lúči s obľúbenou sestrou
Čítajte viac >

Ďalšia výnimočná žena, ktorá má nevyčerpateľnú energiu

Žilinská nemocnica informovala na sociálnej sieti, že do dôchodku odchádza ďalšia skvelá a milá žena, ktorá obetovala nemocnici 45 rokov. Pani Jozefa Súkeníková pracovala v žilinskej nemocnici na JIS oddelenia vnútorného lekárstva, kde svoju pozitívnu náladu šírila nielen medzi pacientov, ale aj medzi kolegov. Pán riaditeľ žilinskej nemocnice Juraj Kacian a námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť Gabriela Tvrdá sa jej prišli poďakovať za dlhoročnú a profesionálnu prácu.

Kolektív venoval pani Jozefke aj niekoľko slov. „Jožka je vždy usmiata, dobre naladená, sršiaca nevyčerpateľnou energiou, ochotná pomáhať každému, kto to potrebuje, ale aj nepotrebuje. Prezradíme, že rada vypeká, a preto dúfame, že v tom bude pokračovať a navštevovať nás aj s výbornými koláčmi," uviedla žilinská nemocnica na sociálnej sieti.

Avšak, to nie je všetko! So svojou energiou ide ďalej. Podľa slov žilinskej nemocnice pani Jozefa zostáva predsedníčkou Základnej odborovej organizácie Slovenského odborového zväzu zdravotníctva a sociálnych služieb pri Fakultnej nemocnici s poliklinikou Žilina a členkou dozorného orgánu príspevkovej organizácie Fakultnej nemocnice s poliklinikou Žilina.

462110697_947162644122632_2095603035693861961_n.jpg Zdroj: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina


Súvisiaci článok
Takmer 30 rokov venovala žilinskej nemocnici. Opúšťa ju ďalšia významná žena
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť