Utorok 22. 10. 2024 11:00:52 | Meniny má Sergej

Filmovo inšpirované kostýmy: Nápady na Halloween, ktoré ohromia

Halloween je ideálnou príležitosťou na to, aby ste sa „prevtelili“ do svojich obľúbených filmových postáv. Od temnej Wednesday Addams, cez jedinečného Nožnicovorukého Edwarda až po zlovestnú Maleficent – stačí trocha kreativity a môžete zažiariť na každej halloweenskej párty!

Juliana Krčulová|19. október 2024|17:01:56

Ilustračné foto. Zdroj: Koláž Žilina SP21/freepik.com

Súvisiaci článok
Ste kreatívny rodič? Vyskúšajte tieto zábavné tekvicové aktivity pre deti všetkých vekových kategórií
Čítajte viac >

Zažiarte na halloweenskej párty s kostýmami podľa obľúbených filmov

Halloween je ideálnou príležitosťou na to, aby ste sa „prevtelili“ do svojich obľúbených filmových postáv. Či už máte radi horory, komédie alebo klasické filmy, prinášame vám niekoľko nápadov na kostýmy, ktoré vás určite inšpirujú:

Wednesday Addams

Pre fanúšikov temnejších postáv je Wednesday Addams klasickou voľbou. Čierne šaty, biela košeľa a dva vrkoče sú všetko, čo potrebujete na tento ikonický vzhľad.

Nožnicovoruký Edward

Film Tima Burtona ponúka jedinečný a nezabudnuteľný kostým. Potrebujete čierne oblečenie, kožené rukavice s nožnicami a na bielu tvár si nakresliť jazvy.

bR0RIQZKjoTxmmYagXLooqobusE.jpg Zdroj: image.tmdb.org

Mŕtva nevesta

Ďalšia klasika od Tima Burtona je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú niečo romantické a zároveň strašidelné. Biele šaty, modrý make-up a kvetinová koruna vám pomôžu dosiahnuť práve tento vzhľad.

Freddy Krueger

Pre milovníkov hororov je Freddy Krueger z „Nočnej mory z Elm Street“ ideálnou voľbou. Potrebujete pruhovaný sveter, klobúk a rukavicu s čepeľami.

Joker

Postava Jokera je ďalším ikonickým výberom. Potrebujete fialový oblek, zelenú vestu a výrazný make-up s červeným úsmevom.

HD-wallpaper-heath-ledger-joker-superheroes.jpg Zdroj: peakpx.com

Maleficent

Postava Maleficent z rovnomenného filmu je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú byť trochu zlovestní. Potrebujete čierne šaty, rohy a výrazný make-up. Na internete nájdete množstvo tutoriálov, ktoré vám pomôžu dosiahnuť požadovaný vzhľad.

movie-maleficent-angelina-jolie-wallpaper-preview.jpg Zdroj: wallpaperflare.com

Nezáleží na tom, aký filmový žáner preferujete, Halloween je skvelou príležitosťou na to, aby ste sa zabavili a „prevtelili“ do svojich obľúbených postáv. Stačí trocha kreativity a môžete zažiariť na každej halloweenskej párty!


Súvisiaci článok
Odštartujte tú najstrašidelnejšiu diskotéku. Toto je výber tých najlepších halloweensky ladených hitov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť