Piatok 27. 09. 2024 04:16:02 | Meniny má Cyprián

Športová výzva roka: Charitatívny beh v Krásne nad Kysucou napíše už svoju piatu kapitolu

Atletický klub TJ Tatran Krásno nad Kysucou a mesto Krásno nad Kysucou pozývajú všetkých športových nadšencov na 5. ročník charitatívneho behu MK Tech Kysuce trail, najťažší medzinárodný trailový beh na Slovensku. Podujatie sa uskutoční 28. septembra na námestí pred Kultúrnym domom v Krásne nad Kysucou. Tento ročník prináša novinku - beh so psom a tiež možnosť zúčastniť sa Nordic walkingU. Neváhajte sa prihlásiť a užite si deň plný pohybu a zábavy na čerstvom vzduchu!

Juliana Krčulová|26. september 2024|15:00:27

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Návštevníci Európskej noci vedy v Žiline si budú môcť vyskúšať simulátor lietania, ale aj naprogramovať robota
Čítajte viac >

Behanie nemusí byť nuda

Atletický klub TJ Tatran Krásno nad Kysucou a mesto Krásno nad Kysucou pozývajú všetkých športových nadšencov na 5. ročník charitatívneho behu MK Tech Kysuce trail - najťažší medzinárodný trailový beh na Slovensku, predtým známy ako Krasňanský horský polmaratón.

Zástupcovia mesta na oficiálnom webe priblížili, že beh sa uskutoční v sobotu 28. septembra od 10:00 hodiny na námestí pred Kultúrnym domom v Krásne nad Kysucou, pričom beh so psom a Nordic walking na 26 kilometrov bude štartovať o 9:00 hodine.

861405903.jpg Zdroj: mestokrasno.sk

„Behanie nemusí byť nuda, vezmite so sebou psa. Mať pri behaní dobrého sparing partnera je na nezaplatenie a nemusí ním byť nutne človek. Preto v tomto ročníku prinášame novinku, a tou je, že beh môžete absolvovať aj so svojim psíkom. Spoločný beh vás určite očarí, navyše sa pes do sýtosti vyblázni. Okrem tradičného behu a behu so psom, sa pridáva aj možnosť zúčastniť sa Nordic walking. Tento štýl chôdze s paličkami, ktorý kombinuje aktívny pohyb so starostlivosťou o vaše zdravie, je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú spôsob, ako sa zapojiť do športovej aktivity a zároveň prispieť na dobrú vec,“ doplnili kompetentní z radnice.

Nordic walking je vhodný pre všetkých, bez ohľadu na vek či fyzickú kondíciu. Neváhajte sa prihlásiť a zapojte sa do tejto úžasnej akcie! Môžete sa zúčastniť aj so svojimi štvornohými priateľmi a užiť si deň plný pohybu a zábavy na čerstvom vzduchu. Trasa pre Nordic walking má 7 kilometrov, v prípade väčšieho záujmu aj 26 kilometrov.

Informácie o predregistrácii ako aj o forme platby štartovného nájdete na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Voľné pracovné miesta aj poradenstvo. Na Profesia days v Žiline sa predstaví viac ako 40 vystavovateľov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť