Piatok 27. 09. 2024 03:05:02 | Meniny má Cyprián

Jesenné rande päťkrát inak: Inšpirujte sa netradičnými tipmi

Rande v jeseni má svoje čaro, ktoré by ste si nemali nechať ujsť. Pokiaľ ste vo vzťahu, inšpirujte sa naším článkom a vyrazte na jedinečné jesenné rande s partnerom.

Radka Kostánová|25. september 2024|19:00:26

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Jesenné nechty: Nechajte sa inšpirovať a vyskúšajte niečo nové!
Čítajte viac >

Jesenná romantika sa dá zažiť skoro všade, podstatné je byť kreatívnym človekom. Inšpirujte sa nápadmi, ktoré sú ako stvorené na jesenné rande.

Prechádzka lesom/parkom

V jeseni je najkrajšia príroda. Stromy sú sfarbené do oranžových, hnedých, žltých a červených farieb. Na zemi nájdete množstvo gaštanov a popadaných listov. Ak chcete na svoju polovičku urobiť dojem, zoberte ju na najkrajšie miesto v prírode vo vašom okolí a vyznajte jej tam lásku.

Rande v kníhkupectve/knižnici

V prípade nepriaznivého počasia môžete ísť na rande do kníhkupectva alebo knižnice. Jeden z príjemných pocitov počas jesene je čítanie kníh, pitie horúcej kávy a milovaná osoba po vašom boku. Doprajte si takéto rande aj vy.

IMG_20240920_144514.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Filmový maratón

Upršaný deň môžete stráviť aj v posteli s dobrým jedlom a obľúbenými filmami. V tejto uponáhľanej dobe je na mieste spomaliť a oddýchnuť si. Vyberte s partnerom pár vašich obľúbených filmov a zababušte sa pod deku v obývačke. Strávite spolu príjemný čas a navyše sa zohrejete.

Let balónom

Pokiaľ pochádzate z veľkého mesta alebo máte radi netradičné rande, zavolajte svoju spriaznenú dušu na let balónom. Vidieť svet z výšky počas jesene je krásny umelecký zážitok, pretože príroda sa hemží stovkami farieb a je v nej živo.

Workshopy s nádychom jesene

Ak máte vo svojom vzťahu radi kreativitu a fantáziu, vybrať sa môžete aj na jesenný workshop v páre. Vyskúšať môžete varenie jesenného jedla, maľovanie obrazu s jesenným nádychom, vyrobenie si vlastnej keramiky alebo sa môžete vybrať aj na dobrodružnú cestu, pri ktorej budete hľadať poklad.


Súvisiaci článok
Od Beetlejuice po Frankenweenie: Jesenné večery s najlepšími strašidelnými filmami
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť