Štvrtok 19. 09. 2024 21:19:21 | Meniny má Konštantín

Vlci v JOJ Šport Slovenskom pohári spoznali súperov finálovej štvorky. Čakajú ich silní hráči z východu a zo západu

Každý správny fanúšik Vlkov Žilina iste vie, že okrem začínajúcej sa extraligy tu už paralelne prebieha iná, nemenej dôležitá súťaž. Vlci v nej už porazili súperov z Púchova či Topoľčian. Ide o JOJ Šport Slovenský pohár, kde svorka spod Dubňa spoznala oponentov v rámci finálovej štvorice.

Michal Szentivanyi|19. september 2024|08:00:06

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina/Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Prvý extraligový súper Vlkov hlási novinky. Mikuláščania povolali na pomoc kanadského obrancu
Čítajte viac >

Klub Vlci Žilina týchto súperov predstavil aj na svojej web stránke. „Jednu súťaž z troch, ktoré nás v jubilejnej sezóne čakajú, sme už rozohrali. Po výhrach na ľadoch prvoligových Topoľčian (7:3) a druholigového Púchova (8:2) sme sa zo základnej B-skupiny prebojovali medzi finálovú štvoricu JOJ Šport Slovenského pohára," informoval klub.

IMGL1930.jpg Zdroj: vlcizilina.hockeyslovakia.sk/Daniel Stehlík

Vlci sa postavia voči Skalici, Prešovu a Dubnici nad Váhom

Výsledné kvarteto vzišlo z posledných výsledkov zápasov tejto súťaže. „Účastníkov finálového turnaja, ktorého miesto a čas zverejní Slovenský zväz ľadového hokeja v najbližších týždňoch, okrem Vlkov dopĺňa trojica prvoligových tímov. Z A-skupiny si postup zabezpečila Dubnica, z C-skupiny sa ďalej prebojoval Prešov a z D-skupiny Skalica. Žiadny z finalistov nestratil vo svojich dvoch odohraných základnej skupiny ani bod," pripomenuli Vlci Žilina.

Od štartu extraligy nás delia už len hodiny

Po pohárovej súťaži sa okrem iného začína aj extraliga. „V našej domovskej Niké aréne privítame v 1. kole o 17:30 hodine v krajskom derby Liptovský Mikuláš," zopakoval hokejový klub pred zápasom, ktorý sa odohrá v piatok 20. septembra. Lístky na zápas si môžete zakúpiť na TOMTO ODKAZE.

Vstupenky sa budú okrem tohto online spôsobu predávať v predpredaji aj na zimnom štadióne. „Pokladnica na štadióne bude otvorená už vo štvrtok 19. septembra od 16:00 do 18:00 hodiny. Tento čas dávame do pozornosti najmä tým z vás, ktorí nás boli podporiť na zápase JOJ Šport Slovenského pohára v Púchove. Ak sa preukážete vstupenkou zo stretnutia, máte zľavu 2 eurá na zápas proti Liptákom," dodal žilinský hokejový klub.


Súvisiaci článok
Vlci sa do extraligy vrhnú s novým kapitánom. Petra Galamboša na tejto pozícii strieda Rastislav Dej
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť