Štvrtok 19. 09. 2024 21:12:47 | Meniny má Konštantín

Jerry síce nemá chvostík, no má dobrú dušu a aj vy mu môžete poskytnúť teplo domova

K malému Jerrymu nebol osud veľmi milostivý. Šteniatko sa ocitlo v nie práve zodpovedných rukách a aj preto je dôležitý aktuálny oznam žilinského útulku. Psík Jerry je možným adeptom na spoločníka aj do vašej domácnosti a určite ocení teplo rodiny a domova.

Michal Szentivanyi|19. september 2024|11:00:01

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Hravé šteniatko Bob ocení aj vašu pozornosť. Môžete mu uľahčiť cestu k jeho novému domovu
Čítajte viac >

Jerry je psík. Narodil sa v júni 2024 a momentálne váži 5 kilogramov. Do útulku sa dostal v sobotu 31. augusta 2024, keď bol nájdený na Košickej ulici.

„Vďaka portálu Bazoš sme zistili, že bol inzerovaný a darovaný „do dobrých rúk" pani, ktorá si pravidelne hľadá psíkov na inzerát, chvíľu sa s nimi zabaví a potom sa ich zbaví. Pôvodný majiteľ prevzal zodpovednosť za vzniknutú situáciu a aj matku šteniatok dal vykastrovať, čiže sa to opakovať nebude. Pani, ktorá si drobca zobrala a následne zavolala mestskú políciu s tým, že ho „našla" dostala pokutu," priblížili dobrovoľníci zo žilinského útulku.

Zaujímavosťou je, že psík Jerry nemá chvostík. Túto jemnú deformáciu zrejme zdedil po mame. „Je to taký malý čertík. Je akčný, a preto je vhodný naozaj len k niekomu, kto má čas a chuť so šteniatkom pracovať. Hľadá niekoho, kto mu dá láskyplný domov, kde bude plnohodnotným členom rodiny. Jerry zatiaľ nemá hygienické návyky, rád hryzie a kňučí, preto potrebuje trpezlivého majiteľa, ktorý mu bude venovať dostatok pozornosti a času na výchovu," uviedol žilinský útulok s tým, že podmienkou adopcie je jeho kastrácia v dospelosti.

Jerry je už čipovaný, sérovaný, odčervený a odblšený. Tým pádom je pripravený na nový domov.

V prípade záujmu o adopciu Jerryho, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Hľadá sa domov pre Bena: Psíka s energiou a láskou na rozdávanie
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť