Štvrtok 19. 09. 2024 13:53:03 | Meniny má Konštantín

Vlci sa do extraligy vrhnú s novým kapitánom. Petra Galamboša na tejto pozícii strieda Rastislav Dej

Svorka prechádza ďalšou obmenou. Okrem hráčskych prírastkov v kádri sa mení aj meno na pozícii kapitána tímu. Tým bol doteraz útočník Peter Galamboš. Jeho služby si však preberá Rastislav Dej, ktorý bol demokratickým spôsobom zvolený ako nový líder mančaftu.

Michal Szentivanyi|18. september 2024|10:00:06

Ilustračné foto. Zdroj: Koláž Žilina SP21/TASR/Daniel Stehlík a vlcizilina.hockeyslovakia.sk

Súvisiaci článok
Žilinský hokej sa ponoril do smútku. Navždy nás opustila brankárska legenda Ján Hajduk
Čítajte viac >

O tom, že kapitánom tímu bude Rastislav Dej informovali Vlci Žilina na svojom webe. Svorka takto krátko pred začiatkom extraligy predstavuje trojicu, ktorá bude v rámci tímu vystupovať v zápasoch pri komunikácii s arbitrami a zodpovedať za kabínu.

Galamboš sa spolu s Jonesom presúva na asistentskú stoličku

„Všetci traja zástupcovia kabíny vzišli z demokratického hlasovania jej členov. Tí si zvolili za svojho kapitána útočníka Rastislava Deja. Vlaňajší kapitán, útočník Peter Galamboš, bude spoločne s ďalším útočníkom, Kanaďanom Nickom Jonesom, jeho asistent," informovali Vlci na svojej stránke.

IMGL1273.jpg Zdroj: vlcizilina.hockeyslovakia.sk/Daniel Stehlík

Dej je v lige nový, no výziev sa neobáva

„Som vďačný chlapcom, že si ma vybrali za svojho lídra. Vážim si to, ale je to zároveň aj veľká zodpovednosť. Navyše som v lige nový, takže to bude náročné sústrediť sa na seba, aj spoluhráčov, ale idem do toho naplno. Posnažím sa byť pre chalanov príklad nielen na ľade, ale aj mimo neho,“ povedal pre klub najstarší člen kádra Milana Bartoviča, 36-ročný Rastislav Dej.

Všetkých troch hráčov a, samozrejme, aj všetkých ostatných členov svorky môžete vidieť v premiérovom extraligovom zápase už tento piatok 20. septembra o 17:30 hodine. V krajskom derby sa ako súper predstaví Liptovský Mikuláš. Neváhajte, a získajte svoje vstupenky na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Pomôžte Vlkom v extraligovej premiére. Príležitosť uloviť si lístok v predpredaji je stále tu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť