Štvrtok 19. 09. 2024 02:05:06 | Meniny má Konštantín

Festival Rodina s úsmevom vyčaroval úsmev na tvárach a šťastie do sŕdc!

Koncom augusta to na žilinskom letisku naozaj žilo. Nelietali tam lietadlá, ale vzduchom sa vznášali ľudská radosť, smiech a zábava, ktorú so sebou priniesol Festival Rodina s úsmevom.

Tlačová správa|16. september 2024|09:00:26

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Zadarmo a plný zábavy: Festival Rodina s úsmevom prichádza na letisko Žilina!
Čítajte viac >

Bez mála 10 000 ľudí, ktorí sa festivalu zúčastnili sú jasným dôkazom toho, že program bol vyskladaný naozaj dobre. Na svoje si prišli všetci, od najmenších, cez teenagerov, až po dospelých.

Deň odštartoval škriatok FÍHA tralala, postupne sa program preniesol k Youtubeerovi s menom MOON, Peťovi Bažíkovi a zakončila to kapela HEX. Okrem toho bol v areáli letiska pripravený program s viac ako 38 atrakciami, za ktorí organizátori touto cestou ďakujú skvelým partnerom a ich bohatým aktivitám. Vyskúšať si simulátor starnutia, ortopedické koberčeky, prezrieť si vládny špeciál, zašportovať si s MŠK Žilina, VLCI Žilina alebo Švihej, či si otestovať svoje zdravie a podávanie prvej pomoci, to je len štipka toho, čo všetko mohli návštevníci festivalu zažiť.

„Festival za nás splnil účel. Rodiny zažili krásny spoločný deň. Spájanie komunít a prepájanie ziskového a neziskového sektora je jednou z myšlienok našej neziskovej organizácie, a týmto festivalom sa nám to myslím podarilo. Už teraz pripravujeme ďalší ročník, na ktorom prinesieme toho ešte viac, a teda je sa opäť na čo tešiť,“ uvádza organizátorka festivalu Ivana Oboňová, riaditeľka neziskovej organizácie Spolu dokážeme viac n. o.

17315.jpg Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Obrovská vďaka od organizátorov patrí aj Okresnému riaditeľstvu policajného zboru Žilina, ktoré okrem perfektnému riadeniu dopravy zabezpečilo aj zážitkový program v areáli. Deti aj dospelí mohli nasadnúť do policajných áut, pozrieť si skutočné zbrane, nechať si vziať otlačky prstov, zažiť simuláciu dolapenia zlodeja a mnoho iných aktivít.

„Touto cestou ďakujem vedeniu letiska za skvelú spoluprácu, ŽSK a pani županke Ing. Erike Jurinovej za záštitu nad festivalom a marketingovú podporu, našim hlavným partnerom – spoločnostiam SOPHISTIC Pro finance, a.s., MetLife poisťovňa a UNION Zdravotná poisťovňa za finančnú a materiálu podporu. Poďakovanie patrí aj každému partnerovi (finančnému, mediálnemu aj programovému), a v neposlednej rade aj všetkým dobrovoľníkom, ktorí sa pričinili o to, že festival dopadol skvelo. Osobne sa teším na ďalší ročník a aj touto cestou pozývam na spoluprácu každú firmu, mimovládnu organizáciu alebo fyzické osoby, ktoré chcú byť súčasťou tohto projektu,“ dodáva organizátorka festivalu Ivana Oboňová, riaditeľka neziskovej organizácie Spolu dokážeme viac n. o.

Sme radi, že Spravodajský portál Žilina SP21 mohol byť súčasťou tohto zaujímavého festivalu ako jeho mediálny partner!


Súvisiaci článok
Zažite neopakovateľný rodinný festival úplne ZADARMO!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť