Pondelok 16. 09. 2024 04:31:42 | Meniny má Ľudmila

Nekontrolovaná jazda motorkára v Martine. Náraz do kamióna spôsobil jeho pád a ďalšie škody

Polícia v Martine musela počas stredy 4. septembra zdokumentovať vážne vyzerajúcu nehodu motocyklistu. Ten po kontakte so zadnou stranou návesu spadol narazil aj do ďalšieho auta.

Michal Szentivanyi|4. september 2024|18:20:13

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Žilinská mestská polícia v plnom nasadení. Riešili stratené dieťa, nešťastnú lásku a aj fyzické násilie
Čítajte viac >

O dopravnej nehode tlačovou správou informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková. „V stredu 4. septembra v poobedných hodinách došlo na ceste číslo I/65D pred križovatkou s Ulicou Záturčianskou v Martine k dopravnej nehode. 33-ročný vodič riadil motocykel značky Honda CBR v smere od Vrútok na Turčianske Teplice," priblížila Šefčíková.

thumbnail_1.jpg Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Kontakt s kamiónom a následný pád

Z doposiaľ presne nezistených príčin tento motorkár zachytil ľavú zadnú časť návesu nákladného vozidla značky Mercedes, a potom došlo k jeho pádu a následnému nárazu do osobného motorového vozidla značky Kia. „Vodič motocykla utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz do nemocnice, kde bude vykonaný odber krvi na zistenie prítomnosti alkoholických nápojov alebo iných návykových látok," doplnila hovorkyňa Šefčíková.

thumbnail_2.jpg Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

„Vodiči motorových vozidiel sa na mieste podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Bližšie okolnosti ako aj presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uzavrela policajná hovorkyňa.

Nehoda si vyžiadala zásah hasičov

Nehodu potvrdilo aj Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Žiline. To potvrdilo, že motocykel skončil v plameňoch. Na mieste preto zasahovali štyria členovia Hasičského a záchranného zboru v Martine s jedným kusom hasičskej techniky.

3.jpg Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj


Súvisiaci článok
Hrozba bombového útoku sa nepotvrdila: Polícia preverovala e-mailové vyhrážky na školách (AKTUALIZOVANÉ)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť