Štvrtok 19. 09. 2024 17:29:19 | Meniny má Konštantín

Žilinskú svorku dopĺňa posila zo zámoria. Útočnícke rady podporí známy americký krídelník

Prípravy na sezónu v extralige Vlci nepodceňujú ani z personálneho hľadiska. Rady útočníkov doplní ďalší prírastok. Tentokrát síce pochádza z košického hokejového klubu, no jeho korene sú jednoznačne zámorské. K Vlkom Žilina prichádza Hunter Fejes.

Michal Szentivanyi|16. august 2024|11:00:03

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Facebook/HC Košice (oficiálna stránka) a Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Vlci si s Trenčínom ľahko poradili. Prípravný duel ukázal kvality tímu spod Dubňa (VIDEO)
Čítajte viac >

Fejesov príchod na sociálnej sieti potvrdil klub Vlci Žilina. Je tak evidentné, že ani po začiatku série prípravných zápasov klub Vlci Žilina ešte neskončili s oznamovaním nových mien v kádri. Mužstvo má tak o ďalšieho skúseného útočníka viac. Ten bol navyše aj pri zisku slovenského majstrovského titulu.

Aljašské korene a skúsenosti z NHL

„K Vlkom prichádza americký krídelník Hunter Fejes. Rodák z Aljašky uplynulé dve sezóny strávil v Košiciach. Na svojom konte má množstvo skúseností zo zámorských, ale aj európskych súťaží. Vitaj vo svorke, Hunter!" privítal klub Vlci Žilina Fejesa vo svojich radoch.

Rodák z aljašského Anchorage odohral počas svojej kariéry zápasy vo viacerých zámorských, aj európskych ligách. V predminulej sezóne ho angažoval košický HC, s ktorým získal tridsaťročný krídelník svoj doteraz jediný seniorský titul. V Košiciach odohral útočník draftovaný do NHL v roku 2012 zo 178. miesta Phoenixom Coyotes aj celú minulú sezónu.

„Huntera netreba moc predstavovať. Týmto podpisom získavame dôrazného hráča, silného v hre s pukom, ktorý si tlakom do bránky vytvára šance. Práve týmito parametrami zapasuje do skladby a identity tímu,“ vyjadril sa k novej posile generálny manažér DOXXbet Vlci Žilina František Skladaný.

„Zdravím vás, fanúšikovia Žiliny. Teším sa na vás, dúfam, že spolu zažijeme v tejto sezóne nezabudnuteľné momenty,“ predstavila sa priaznivcom Žiliny čerstvá americká posila Vlkov.


Súvisiaci článok
Vlci nastúpili do víru prípravných zápasov. Vyzvali Liptovský Mikuláš a o góly nebola núdza (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť