Štvrtok 19. 09. 2024 10:58:09 | Meniny má Konštantín

Vlci nastúpili do víru prípravných zápasov. Vyzvali Liptovský Mikuláš a o góly nebola núdza (VIDEO)

Žilinskí Vlci sa uprostred augusta vrhli do radu prípravných zápasov pred blížiacou sa sezónou v extralige. Úvodný zápas nemal želanú koncovku, no o góly sa fanúšikovia strachovať nemuseli. Počas stretnutia v utorok 13. augusta na Zimnom štadióne v Žiline ich padlo desať. Liptovský Mikuláš mal však navrch.

Michal Szentivanyi|14. august 2024|08:00:11

Zdroj: Koláž Žilina SP21/zilina.sp21.sk

Súvisiaci článok
Svorka pod Dubňom vo veľkom trénuje. Hlavným cieľom Vlkov Žilina je play-off (VIDEO)
Čítajte viac >

DOXXbet VLCI Žilina - MHk 32 Liptovský Mikuláš 4:6 (0:2, 3:2, 1:2)

Góly: 24. Gachulinec (Koyš), 28. Mucha (Galamboš, Šmida), 38. Mráz (Koyš, Gachulinec), 56. Belluš (Mucha, Tourigny) - 6. Uhrík (Hraško), 14. Chmielewski (Zach, Haden), 21. Nespala (Faith), 30 Šandor (Lalík), 54. Sejna (Uhrík, Šandor), 59. Chmielewski (Zach)

Milan Bartovič, hlavný tréner: „Prvá tretina nám veľmi nevyšla. Pripomínali sme, že chceme byť disciplinovaní a hrali sme 8 minút v oslabení, čo bolo v úvodnej 20-minútovke veľa. Chceme sa zamerať na to, aby sme boli disciplinovaní a nerobili zbytočné fauly. Prvý zápas v sezóne, ale chalani oddreli a odmakali. Videli sme aj pekné akcie, no aj zbytočné prepady obrancov, z ktorých vyústili góly. Vieme, že je stále na čom pracovať, v našej zóne máme ešte trochu zmätok, no stále máme veľa času, aby sme to dali dokopy. Dnes hodnotím dve pozitíva, prvou sú presilovky, v ktorých sme dali štyri góly a druhou je charakter, ktorý ukázali chalani za stavu 0:3, kedy to nikto nezabalil a všetci bojovali."

Daniel Gachulinec, obranca: „Prvý zápas, pomalšie sme sa do toho dostávali, no myslím, že postupne sme preberali hru. Bohužial, prehrali sme, myslím si, že chyby boli najmä v tých detailoch a to musíme doladiť a pracovať ďalej.”

Ďalší domáci prípravný zápas sa koná už vo štvrtok 15. augusta. Na domácej pôde sa Vlci Žilina stretnú s Duklou Trenčín. Zápas sa začne o 17:30 hodine. VSTUPENKY sú k dispozícii aj na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Jubilejný 50. ročník Športových hier v Malej Bytči: Príďte si zasúťažiť a zabaviť sa
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť