Streda 08. 05. 2024 13:57:12 | Meniny má Ingrida

TOTO o vás prezrádza vaša farba očí

Čo o vás dokáže odhaliť farba vašich očí? Myslíte si, že opis vás odhadol presne alebo to nie je pravda? ILUSTRAČNÉ FOTO: pixabay.com

Michal Filek|4. máj 2022|09:58:18


Súvisiaci článok
20 znakov, ktoré prezradia, že ste introvert
Čítajte viac >

Hnedé oči

Ak máte hnedé oči, ostatní ľudia vás považujú za spoločenskú a veľmi dôveryhodnú osobu. Podľa všetkého ste úprimný človek, ktorý povie svojmu okoliu vždy to, čo má na jazyku. Nemusíte nič skrývať a za nič sa hanbiť. Do kolektívu sa začleníte veľmi rýchlo a nemáte problém s nadväzovaním nových kontaktov.

Modré oči

Pokiaľ máte modré oči, spoločnosť vás považuje za citlivého a sentimentálneho človeka. Dokážete sa nadchnúť pre akúkoľvek maličkosť a umenie hrá vo vašom živote veľkú rolu. Taktiež máte podľa všetkého empatiu na vysokej úrovni, ktorá vás vykresľuje ako veľmi dobrého spoločníka a zároveň bútľavú vŕbu.

Zelené oči

Ak ste o tom ešte nepočuli, teraz vám to odhalíme. Ľudia so zelenými očami sú veľmi zvedaví a zbožňujú sa vzdelávať. Keď máte zelené oči, ostatní vás môžu považovať za veľkých intelektuálov so zmyslom pre humor. Neustále túžite po nových informáciách a cestovanie vás napĺňa. Máte radi spoznávanie nových kultúr.

girl-2605526_1280.jpg

Sivé oči

Keď máte sivé oči, hovorí sa o vás, že ste tichšia osoba, ktorá nemá problém sa prispôsobovať. Taktiež máte skvelé vychovanie a vo väčšine prípadov sa predpokladá, že ovládate pravidlá etikety. Viete, ako sa máte správať v spoločnosti a ku starším ľuďom sa snažíte pristupovať s úctou a rešpektom.

Čierne oči

Ak si o sebe myslíte, že máte čierne oči, nie je to pravda. V skutočnosti ich máte hnedé, no s vysokou koncentráciou tmavého pigmentu. Napriek tomu spoločnosť vníma ľudí, ktorí majú čierne oči, ako temperamentných a dobrodružných. Podľa všetkého vás ostatní považujú za impulzívnu osobu so spontánnym rozhodovaním.


Súvisiaci článok
4 dôvody, prečo v noci nemôžete zaspať
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť