Piatok 20. 09. 2024 02:25:14 | Meniny má Ľuboslav, Ľuboslava

Žilinskú nemocnicu opúšťa ďalšia skvelá žena. Svojej práci zasvätila celý život

Pani Hanka Krkošková, ktorá celý život pracovala v žilinskej nemocnici, sa po obdivuhodných 52 rokoch rozhodla odísť do zaslúženého dôchodku. Pracovisko tak opúšťa ďalšia skvelá žena.

Radka Kostánová|2. august 2024|10:00:05

Zdroj: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Súvisiaci článok
Prvý stánok prenajatý: Žilinská nemocnica ponúka ďalšie príležitosti pre podnikateľov
Čítajte viac >

Jednou z najvýraznejších tvárí nezdravotníckych zamestnancov

Pani Hanka Krkošková opúšťa po 52 rokoch Fakultnú nemocnicu s poliklinikou Žilina. Zuzana Fialová, hovorkyňa nemocnice, na sociálnej sieti priblížila, že Hanka bola unikátna osobnosť, ktorá sa vďaka svojmu prístupu, múdrosti, odbornosti a oddanosti zapísala do dejín nemocnice veľkými písmenami.

„Vedúca ekonomického odboru pani Anna Krkošková zasvätila našej nemocnici celý pracovný život. Za desiatky rokov svojho pôsobenia sa stala jednou z najvýraznejších tvárí nezdravotníckych zamestnancov,“ uviedla hovorkyňa nemocnice.

Po dlhých rokoch, ktoré venovala nemocnici, sa bude teraz venovať zaslúženému oddychu, čo jej popriali aj kolegovia: „Chceme sa ti poďakovať za chvíle strávené s tebou, najskôr kolegyňou, potom aj vedúcou nášho odboru. Ďakujeme za dni, kedy si mimo „papierovania“ rozdávala pohodu, zábavu a radosť zo života. Teraz si už môžeš začať plniť svoje tajné sny a užívať si dôchodcovský život bez sústavného náhlenia sa a stresu. Želáme ti, Hanka, naďalej úsmev na tvári, spokojnosť a splnenie plánov, aj tých v srdiečku ukrytých.“


Súvisiaci článok
Nemocnica v Žiline sa rozlúčila s dvomi výnimočnými sestrami. Ich oddaný prístup k práci mnohých inšpiroval
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť