Nedeľa 08. 09. 2024 03:58:19 | Meniny má Miriama

Pivný Račafest: Na podujatí budete môcť ochutnať aj špeciálne konopné pivo

Už v sobotu 27. júla 2024 sa na vrcholovej stanici Dedovky uskutoční 1. ročník Pivného Račafestu. Milujete tento nápoj aj vy? Potom by ste tu nemali chýbať.

Radka Kostánová|27. júl 2024|10:00:10

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Kultúrne podujatia tento týždeň: Zažijete Maxim Astrálne Car Meets aj prehliadku Burianovej veže
Čítajte viac >

Túžite ochutnávať rôzne remeselné pivá, ktoré svojou vôňou a chuťou ulahodia každému? Nenechajte si ujsť prvý ročník Pivného Račafestu, ktorý sa uskutoční už tento víkend.

V sobotu 27. júla 2024 od 10:00 hodiny sa na vrchole Dedovky uskutoční toto jedinečné podujatie, ktoré si zamiluje každý, kto nepohrdne dobrým a kvalitným pivom.

Zástupcovia Snowparadise - Veľká Rača Oščadnica na sociálnej sieti informovali, že návštevníci budú môcť ochutnať remeselné pivá z 5 pivovarov (Drotár, BUC, Konopán, Čierňan, Veterán). Na festivale budete môcť ochutnať netradičný špeciál: prvé slovenské, tradične vyrábané, nepasterizované, konopné pivo. Počas horúcich letných dní je skvelým osviežením.

Pokojne zoberte aj svoje detičky, pretože šikovné animátorky si pre najmenších pripravili zaujímavý program plný zábavy. Večer je na pláne aj letné kino s filmom Vojna policajtov o 20:45 hodine.

Prevádzka lanovej dráhy bude počas dňa od 9:00 do 21:00 hodiny. Prevádzka bobovej dráhy bude počas dňa od 9:00 do 20:45 hodiny.


Súvisiaci článok
V minulosti bežný, teraz vzácny: Vo Vychylovke predstavia ľan na populárnom podujatí
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť