Sobota 07. 09. 2024 12:30:23 | Meniny má Marianna

Horoskop na tento týždeň: Jedno znamenie čaká výlet, druhé zlomené srdce

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|22. júl 2024|19:00:02

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na júl: Aké leto prežijú jednotlivé znamenia?
Čítajte viac >

Baran

Baran prežije šťastný týždeň. Počas neho môže okúsiť citové vzplanutie, ktorému by sa nemal vyhýbať, ak je nezadaný. Pokiaľ niekoho má, riskovať osud nemusí, dopadlo by to katastrofou. Keď si nedá pozor, môže byť práve on to znamenie, ktoré bude mať zlomené srdce.

Býk

Býk by si mal uvedomiť, že nie je dobré, ak sa každého snaží presvedčiť o jeho pravde. Je známe, že kde je 100 ľudí, tak tam bude 100 chutí, preto nemusí nikomu nič vysvetľovať. Veď oni sami časom prídu na to, čo je správne.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by sa mal zastaviť a užiť si týždeň bez povinností. Úlohy sa kopia a jeho nervozita sa stupňuje. Mal by vyraziť s priateľmi do mesta alebo do kina, aby uvoľnil dobrú náladu. Len tak bude môcť podávať 100 % výkony aj naďalej.

Rak

Rak môže očakávať zlepšenie v osobnom živote. Možno ho čaká kariérny postup, kúpa niečoho väčšieho v živote alebo dobré správy zo súkromnej oblasti. S pozitívnou náladu zájde ďalej, než keby sa mal na každého hnevať.

Lev

Človek v znamení Leva si môže tento týždeň naplánovať veci podľa svojho gusta. Či sa bude venovať práci alebo si zoberie pár dní voľna. Môže urobiť čokoľvek a zároveň nič. Vďaka tomu pocíti slobodu, ktorú už dlho nemal. Hviezdy budú naklonené na jeho strane.

Panna

Človek v znamení Panny by sa mal so svojím partnerom vybrať na výlet. Zlepší sa medzi nimi atmosféra a posilní puto. Ak je nezadaný a nikoho nemá, môže vyraziť na turistiku a niekoho tam spozná. Každopádne by mal ísť tento týždeň niekam preč.

group-young-three-stylish-friends-posing-street-fashion-man-two-cute-girls-dressed-casual-summer-clothes-smiling-models-having-fun-sunglasses-cheerful-women-guy-outdoors.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Váhy

Človek v tomto znamení prežije zaujímavý týždeň. Osud si pre neho pripraví špeciálny program, tak sa môže tešiť. Prekvitať bude aj jeho kreativita, preto urobí dobre, ak svoje nápady zrealizuje. Môže sa pustiť aj do niečoho, čo ešte nerobil.

Škorpión

Aj Škorpión bude mať hviezdy naklonené na svojej strane, preto môže risknúť dovolenku. Všetko sa mu podarí tak, ako plánuje, nemal by sa ničoho báť. Zároveň mu zostane čas aj na rodinu a priateľov, preto bude mať zo seba dobrý pocit.

Strelec

Naopak, Strelec bude mať rušný týždeň v oblasti súkromia. Mal by dávať pozor na to, komu čo povie, inak to nedopadne dobre. Na vlastnej koži zažije, čo je to, keď sa povie, pod lampou je najväčšia tma.

Kozorožec

Človek v znamení Kozorožca bude potrebovať počas týždňa chvíľu pokoj a zastaviť sa. Vďaka chvíle oddychu môže prehodnotiť svoj život a urobiť v ňom malú zmenu, aby bol šťastný. Už dlhšiu dobu stagnuje a pomôže mu to.

Vodnár

Vodnára čaká príjemný týždeň, ktorý môže využiť na osobnostný rast. Môže sa zapísať na kurz niečoho, čo ešte nevyskúšal, ale vždy ho to lákalo. Taktiež si môže zaplatiť dovolenku, ktorá mu dobije energiu a oddýchne si.

Ryby

Človek v tomto znamení bude mať tento týždeň veselú náladu. Avšak, mal by si poriadne oddýchnuť, aby na niekoho nevybuchol, inak bude po nálade. Keď sa bude držať stranou a nechodiť za každú cenu do spoločnosti, bude mu lepšie.


Súvisiaci článok
Veľký horoskop na rok 2024: Čaká vás šťastie alebo nešťastie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť