Piatok 18. 10. 2024 04:03:43 | Meniny má Lukáš

Vlci Žilina búdu obhajovať prvenstvo: JOJ Šport Slovenský pohár sa blíži!

Štvrtý ročník JOJ Šport Slovenského pohára odštartuje už v závere augusta, pričom sa do neho zapojí 12 klubov z troch domácich seniorských súťaží. Prvenstvo z minulej sezóny budú obhajovať Vlci Žilina, ktorí sú zároveň jediným extraligovým zástupcom v zozname prihlásených tímov.

Juliana Krčulová|19. júl 2024|18:00:03

Zdroj: vlcizilina.hockeyslovakia.sk

Súvisiaci článok
Historický úspech: Žilinčania vybojovali bronz na svetovom šampionáte v bowlingu
Čítajte viac >

Štvrtý ročník JOJ Šport Slovenského pohára sa blíži!

Odštartuje už v závere augusta a zapojí sa do neho 12 klubov z troch domácich seniorských súťaží. Prvenstvo z minulej sezóny budú obhajovať Vlci Žilina, ktorí sú zároveň jediným extraligovým zástupcom v zozname prihlásených tímov. Dopĺňajú ich družstvá z TIPOS Slovenskej hokejovej ligy a 2. Slovenskej hokejovej ligy.

Slovenský zväz ľadového hokeja o tom informoval na oficiálnom webe s tým, že kluby sú rozdelené do štyroch trojčlenných skupín, z ktorých víťazi postúpia do semifinále. JOJ Šport Slovenský pohár vyvrcholí rovnako ako v predchádzajúcom ročníku finálovým víkendom so štyrmi najlepšími družstvami.

410234768_874714957987249_1526706929486571812_n.jpg Zdroj: vlcizilina.hockeyslovakia.sk

V A-skupine nájdeme trojicu HC 19 Humenné, HK Spartak Dubnica a HK Detva. V B-skupine budú bojovať o postup Vlci Žilina, HC Topoľčany a MŠK Púchov. C-skupina zahŕňa HC Prešov, HK MŠK Indian Žiar nad Hronom a HK Levice. V D-skupine sa stretne HK ´95 Považská Bystrica, HK Skalica a MHA Martin.

„Skupinová časť JOJ Šport Slovenského pohára odštartuje v závere augusta. Prvý duel je naplánovaný na štvrtok 22. augusta v A-skupine medzi Detvou a Dubnicou. Program základných skupín uzavrie vo štvrtok 12. septembra súboj medzi Martinom a Skalicou,“ uviedli zástupcovia Slovenského zväzu ľadového hokeja.

PROGRAM SKUPINOVEJ FÁZY JOJ ŠPORT SLOVENSKÉHO POHÁRA 2024/25 je dostupný na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Martin Belluš: Teším sa, že žilinský hokej znova ožil a ľudia si našli cestu na štadión
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť