Sobota 07. 09. 2024 16:02:36 | Meniny má Marianna

Elegance Tour & Grill Food Evolution: Historické vozidlá, grilované jedlo a kultúra v Gbeľanoch!

Elegance Tour & Grill Food Evolution sľubuje príjemnú sobotu v Gbeľanoch v znamení historických vozidiel, grilovaného jedla a bohatého kultúrneho programu už 20. júla!

Inzercia |15. júl 2024|17:00:05

Zdroj: Facebook/Château Gbeľany

Súvisiaci článok
Čičmany sú ešte krajšie aj vďaka dobrovoľníkom z Poradcu podnikateľa
Čítajte viac >

Chutné jedlo a historické autá na Elegance Tour & Grill Food Evolution!

Elegance Tour je v žilinských končinách dobre známym podujatím. Každoročne sa v parku kaštieľa v Gbeľanoch v polovici júla stretávajú majitelia historických vozidiel na zraze s prehliadkou a vyhlasovaním cien. Toto obľúbené podujatie zakaždým pritiahne ľudí z okolia, ktorí si prídu spestriť sobotné poobedie prechádzkou medzi nablýskanými veteránmi.

Minulý rok sa k Elegance Tour pridal aj festival Grilovaného jedla - Grill Food Evolution, pod záštitou Zdenka Kramarčíka. V príjemnom anglickom parku sa stretávajú majestátne historické autá, chutné grilované špeciality zo všetkých kútov sveta a kultúrny program, ktorý si užijú malí aj veľkí návštevníci.

Tento ročník však prináša ešte viac. Vo viacerých stánkoch si budete môcť vybrať grilované jedlo a obľúbené nápoje, vrátane netradičnej kombuchy a exotického šafránu. Food zóna bude otvorená počas celého dňa, takže si môžete kedykoľvek vychutnať kvalitné dobroty.

Okrem gastrozóny si organizátori pre návštevníkov pripravili viaceré aktivity pre deti, ako aj obľúbené maľovanie. Pre dospelých bude pripravená aj shisha chill out zóna.

448887724_987785873349024_8354505712613130990_n.jpg Zdroj: Facebook/Château Gbeľany

Kultúrny program bude sprevádzať výstava krásnych áut a koncerty živej hudby. Tešiť sa môžete na revival Richarda Müllera v podobe kapely Richard spieva Müllera, gitaristu Lukáša Pialu a tanečné vystúpenia zoskupenia TARA, ako aj ďalších interpretov. Deti sa môžu zabaviť folklórnym súborom Bylinky a dvomi detskými divadelnými predstaveniami.

Na podujatí nebudú chýbať ani remeselníci, ktorí ponúknu svoje výrobky a ukážky výroby.

„Podujatie bude mať navyše aj edukatívny celospoločenský rozmer. Vďaka spolupráci s OZ NIE RAKOVINE na podujatí nájdete aj 3D modely viacerých orgánov, ako aj model obrovského nafukovacieho čreva, ktorým sa dá prejsť ako tunelom a vidieť zdravé črevo, ako aj jeho rôzne diagnózy. Spojením s takouto zážitkovou edukáciou OZ NIE RAKOVINE poukazuje, ako sa dá predísť chorobám hrubého čreva a konečníka a poskytujú aj informácie o dostupných skríningových diagnostikách na karcinóm hrubého čreva,“ priblížili organizátori zo Château Gbeľany s tým, že na podujatí bude prítomná aj spoločnosť pre pomoc osobám s autizmom – SPOSA Turiec, ktorá bude na mieste ukazovať aj ukážky terapií a poskytne viac informácií o práci s osobami s autizmom.

„Spoločnosť SPOSA je zároveň charitatívnym cieľom podujatia a každou predanou vstupenkou im poputuje výťažok 0,50 eura z ceny vstupného,“ doplnili organizátori.

449129928_987785896682355_5281418854683733970_n.jpg Zdroj: Facebook/Château Gbeľany

Na podujatí budete mať možnosť obdivovať okrem historických vozidiel aj tie súčasné – hlavný partner podujatia Auto Becchi v rámci podujatia odprezentuje viacero modelov áut ich portfólia, ako aj plne elektrické SUV Kia EV9, ktoré budete môcť v rámci súťaže vyhrať na celý víkend.

Na podujatí nájdete vystavených celkovo 11 modelov vozidiel pred hlavným vstupom budovy kaštieľa - Kia EV6, Sorento, Sportage, Ceed SW, Jeep Avenger, Alfa Romeo Tonale, Fiat 500 a Fiat 600, Opel Crossland, Grandland a Mokka.

Text vášho odseku(3).png Zdroj: Facebook/Château Gbeľany

Nenechajte si ujsť túto príležitosť zažiť pohodovú letnú sobotu spojením Elegance Tour & Grill Food Evolution v parku CHÂTEAU GBEĽANY už v sobotu 20. júla 2024.

Viac informácií o podujatí ako aj kompletný program nájdete na TOMTO ODKAZE.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou CHÂTEAU GBEĽANY.


Súvisiaci článok
Vršárska harmonika 2024: Hudobný festival vo Veľkom Rovnom už klope na dvere
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť