Nedeľa 30. 06. 2024 09:19:53 | Meniny má Melánia

Galavečer Colosseum Fight Night 4 je presunutý na zimu: Organizácia však ohlásila dlho očakávaný zápas

Organizácia Colosseum Fight Night na svojich sociálnych sieťach oznámila, žiaľ, smutnú správu. Nadchádzajúci galavečer CFN 4, ktorý sa mal uskutočniť už v sobotu 22. júna na martinskom Amfiteátri sa prekladá na zimu 2024.

Juliana Krčulová|19. jún 2024|14:00:01

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Colosseum Fight Night

Súvisiaci článok
Nenechajte si ujsť adrenalínový večer: Open Air festival bojových umení na martinskom Amfiteátri už klope na dvere
Čítajte viac >

Organizácia Colosseum Fight Night vo svojom oficiálnom vyjadrení uviedla, že počas prípravy na galavečer sa zranilo, prípadne odstúpilo, viac než 10 zápasníkov.

„Pokiaľ je neúčasť zápasníka hlásená dostatočne dopredu, väčšinou vieme nájsť náhradu tak, aby sa zápas odohral. Problém nastal, keď sa viacero zápasníkov odhlásilo zo zdravotných dôvodov cca 2 týždne pred gala,“ konkretizovala Sabína z tímu Colosseum Fight Night.

Organizácia Colosseum Fight Night sa fanúšikom, zápasníkom, sponzorom a každému, kto sa akokoľvek podieľal na príprave podujatia, ospravedlňuje. Aby však priniesla aspoň „malé odškodné“, ohlásila zápas Patrik Šebek vs Tomáš Pittner, na ktorý sa už istú dobu pýtalo viacero fanúšikov.

Presný dátum konania v poradí už štvrtého galavečera pod taktovkou CFN zatiaľ nie je známy. Zakúpené vstupenky na galavečer však zostávajú v platnosti aj na presunutý termín. Akonáhle budeme vedieť bližšie informácie, správu budeme aktualizovať.


Súvisiaci článok
CFN YOUNG BLOOD napíše svoje druhé pokračovanie na Deň detí v martinskom Tulipe
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť