Streda 03. 07. 2024 23:28:15 | Meniny má Miloslav

Agresívny policajt na Liptove má na krku obvinenie. Po bitke v bare prišla zásadná dohra

Príslušník policajného zboru z obvodného oddelenia Liptovský Hrádok má poriadny problém. Jeho agresívne správanie sa podľa všetkého v jednom z miestnych barov vymklo kontrole. Prerástlo až do fyzického násilia a viacerí ľudia skončili so zraneniami tváre. Policajt má teraz na krku vážne obvinenie a došlo aj k jeho zadržaniu.

Michal Szentivanyi|15. jún 2024|16:00:37

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com a zilina.sp21.sk

Súvisiaci článok
Kolízia Toyoty a Mercedesu vyústila v letecký prevoz zranenej do nemocnice
Čítajte viac >

O obvinení policajta informovala v reportáži Televízia Markíza. Prípad už prebral aj vyšetrovateľ, ktorý agresívne správanie policajta v bare analyzoval. Policajta preto obvinili z trestného činu ublíženia na zdraví v súbehu s výtržníctvom.

Jeho čin v bare ho bude stáť veľa

„Podľa vyšetrovateľa v nočných hodinách cez víkend v bare policajt bezdôvodne napadol dvoch ľudí. Mal ich udierať päsťami do tváre, čím jednému mal spôsobiť zlomeninu hornej čeľuste a druhému ľahšie poranenia tváre,“ uviedli orgány zákona pre Televíziu Markíza. Tá potvrdila aj to, že problémový policajt má pochádzať z obvodného oddelenia v Liptovskom Hrádku.

To nie je všetko, nervy mu mali povoliť už aj v minulosti

Agresívneho policajta preto museli obmedziť na osobnej slobode. Zásahová jednotka Pohotovostného policajného útvaru tak konala preto, lebo príslušník zboru je držiteľom zbrane. „Úrad inšpekčnej služby pracuje s informáciami, že sa mal podobného konania dopustiť aj v minulosti,“ doplnili policajti pre Televíziu Markíza.

Hlavnou témou dňa je teraz výška možného trestu. Tá sa môže odvinúť od ďalšieho dokazovania, ako aj od záverov znaleckého skúmania. Diskutovaný a obvinený policajt je teraz stíhaný je na slobode.


Súvisiaci článok
Polícia úradovala na hraniciach. Českú pytliačku usvedčili z usmrtenia medvedice, hrozí jej päťročný trest
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť