Štvrtok 27. 06. 2024 22:39:54 | Meniny má Ladislav, Ladislava

Žilinské kúpalisko sa pripravuje na sezónu: Nové atrakcie a e-vstupenky!

V prípade dobrého počasia je začiatok letnej sezóny na žilinskom kúpalisku naplánovaný na utorok 18. júna v otváracej dobe od 9:00 do 20:00 hodiny. Návštevníci sa môžu navyše tešiť na niekoľko noviniek! Pre najmenších budú pripravené dve vzduchové trampolíny a pre starších je k dispozícii nové streetball ihrisko. Výhodnejšie ceny vstupeniek budú dostupné prostredníctvom nového e-shopu, ktorý navyše poskytne zákazníkom možnosť prednostného vstupu.

Juliana Krčulová|13. jún 2024|12:00:22

Zdroj: Koláž Žilina SP21/zilina.sk

Súvisiaci článok
Leto klope na dvere. V Žilinskom kraji sa vám ponúka plná náruč kúpalísk a plavární, zisťovali sme detaily (PREHĽAD)
Čítajte viac >

Žilinské kúpalisko otvára letnú sezónu s novinkami a e-shopom

Žilinské kúpalisko je podľa slov hovorkyne mesta, Zuzany Ondrášovej, pripravené na novú sezónu. Ako uviedla v tlačovej správe, pracovníci kompletne vyčistili bazény, chodníky a v rámci príprav opravili a vymenili aj ďalšie časti podlahy v okolí letných bazénov. Dva hlavné brody nahradili plne nerezovými s bezbariérovými prechodmi, sprchami a vodnou hmlou. O príjemnejší zážitok a zábavu detských návštevníkov sa namiesto starého ihriska postarajú po novom dve nové vzduchové trampolíny, pričom sa podarilo dokončiť aj nové streetball ihrisko.

„Mestské kúpalisko sa s každou sezónou snaží priniesť verejnosti nielen krajší areál, ale i kvalitnejšie služby. Teší ma, že v rámci modernizácie sa podarilo spustiť nový e-shop, kde si zákazníci budú môcť zakúpiť vstupenky. Okrem výhodnejšej ceny im umožnia aj prednostný vstup na kúpalisko,“ priblížil primátor mesta Žilina, Peter Fiabáne.

Nový elektronický obchod bude podľa Ondrášovej ponúkať všetky druhy e-vstupeniek, čiže základné, zľavnené aj rodinné. „Návštevníci si ich budú môcť online objednať a zaplatiť platobnou kartou najskôr deň vopred, pričom cena bude oproti osobnému predaju na pokladni výhodnejšia. E-vstupenka s QR kódom im príde na emailovú adresu. QR kód následne naskenujú na turniket pri vstupe do areálu, ale aj pri odchode z neho,“ doplnila hovorkyňa mesta s tým, že e-shop bude funkčný aj počas sezóny zimného štadióna na zakúpenie vstupeniek na verejné korčuľovanie.

V dôsledku rastúcich nákladov na prevádzku krytej plavárne a kúpaliska došlo, podobne ako v predchádzajúcom roku, k zvýšeniu cien vstupného o približne 20 percent. Aktuálny cenník na letnú sezónu 2024 je dostupný aj na TOMTO ODKAZE.


Súvisiaci článok
Prístup k tehotným študentkám zo strany univerzít sa zmení. Poslanci schválili legislatívne zmeny
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť