Sobota 22. 06. 2024 06:52:13 | Meniny má Paulína

Zachránený a pripravený na nové dobrodružstvá: Billy čaká na vás!

Billy bol zachránený z ulíc mesta a teraz hľadá nový domov. Tento živý a hravý psík je vhodný pre aktívnych ľudí, ktorí mu poskytnú potrebnú pozornosť a výchovu. V Útulku Žilina prešiel kompletným veterinárnym ošetrením a je pripravený na adopciu.

Juliana Krčulová|13. jún 2024|17:00:52

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Odvážna matka Lessi: Štvorročná bojovníčka čaká na rodinu plnú lásky
Čítajte viac >

Billy je ročný psík, ktorý aktuálne váži 7,5 kilogramu. Podľa slov dobrovoľníkov z Útulku Žilina dlhodobo pobehoval po dedine, no podarilo sa mu zabehnúť až do mesta. Tam ho odchytili policajti a dostal sa do žilinského útulku.

„Bolo však otázkou času, kedy sa mu niečo stane, keďže majiteľ nebol schopný si ho zabezpečiť a sme teda radi, že je v útulku a má šancu na nový zodpovedný domov. Je to neskutočne energický psík, naozaj vhodný len ku aktívnym ľuďom, potrebuje množstvo pohybu, pozornosti a určite ešte aj vychovať,“ informovali dobrovoľníci zo žilinského útulku a dodali, že Billy sa učí rýchlo, takže jeho výchova by mala prebiehať bez problémov.

So psami aj sučkami sa znáša, či je to malý, či veľký psík, s každým sa zabaví. V Útulku Žilina absolvoval konečne aj veterinárne ošetrenie, keďže nebol ani len čipovaný. Je vakcinovaný, ošetrený proti vonkajším a vnútorným parazitom, čipovaný a kastrovaný.

V prípade záujmu o adopciu Billyho, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Odmietnutá, ale nie zlomená: Ajda dokazuje, že staršie psy môžu byť skvelými spoločníkmi
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť