Štvrtok 27. 06. 2024 14:50:28 | Meniny má Ladislav, Ladislava

Hrdinský čin na Kysuciach: Policajti dostali pochvalu za záchranu života

Občan vďačí kysuckým policajtom za záchranu života. Vďaka rýchlej a profesionálnej reakcii policajnej hliadky, ktorá poskytla mužovi s vážnym úrazom doprovod až do nemocnice, bolo možné predísť horším následkom. Tento prípad ilustruje, ako môže ľudskosť a efektívna pomoc policajtov pozitívne ovplyvniť zdravie a životy občanov.

Juliana Krčulová|12. jún 2024|17:00:01

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Ideálne obdobie na zbieranie húb. Kde v Žilinskom kraji ich rastie najviac? (MAPA)
Čítajte viac >

Kysuckí policajti ako anjeli strážni

Občan J.K. poslal poďakovanie kysuckým policajtom, v ktorom vyzdvihol ich ochotu a profesionalitu. V správe Policajnému zboru opisuje situáciu, kedy mal vážny úraz, otvorenú zlomeninu ruky so silným krvácaním. Po ceste do nemocnice sa však dostal do zápchy, no policajná hliadka si ho všimla, rýchlo zareagovala a poskytla mu doprovod až do nemocnice.

„Veľmi pekne im ďakujem za pomoc a doprovod, bez nich by som sa tam nedostal včas a mohol som dopadnúť omnoho horšie. Som vďačný za policajtov ako sú oni dvaja, ktorí neváhajú podať pomocnú ruku človeku v núdzi. Svojou ľudskosťou a prácou vynikajúco reprezentujú Policajný zbor,“ napísal v správe.

Tento prípad je názorným príkladom toho, ako policajné hliadky prispievajú k bezpečnosti a pomoci občanom v núdzi. Je tiež dôkazom toho, že rýchla a efektívna reakcia môže mať priamy vplyv na zdravie a životy ľudí. Vďaka svojej ľudskosti a profesionálnemu prístupu si policajti zaslúžia uznanie a vďaku od spoločnosti, ktorú chránia.

Gratulujeme!


Súvisiaci článok
Horoskop na tento týždeň: Jedno znamenie bude mať veľa povinností, iné zažije hádku v rodine
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť