Sobota 29. 06. 2024 21:09:10 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Ranná nehoda v Slovenskom Pravne si vyžiadala zásah leteckých záchranárov

V pondelok 10. júna, v ranných hodinách, došlo k dopravnej nehode na ceste číslo II/519 v katastrálnom území obce Slovenské Pravno. Cesta bola na nevyhnutne potrebný čas pre dokumentovanie a odstraňovanie následkov nehody úplne uzavretá.

Juliana Krčulová|10. jún 2024|14:00:01

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Čadčianski kriminalisti zadržali 65-ročného dílera. V Žilinskom kraji mal predávať metamfetamín
Čítajte viac >

V ranných hodinách v pondelok 10. júna došlo v katastrálnom území obce Slovenské Pravno, v okrese Turčianske Teplice, k dopravnej nehode na ceste číslo II/519.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žilina, Zuzana Šefčíková, v tlačovej správe informovala, že 25-ročný vodič vozidla značky Ford Focus, ktorý cestoval v smere na Prievidzu, prešiel z doposiaľ nezistených príčin do protismeru, kde došlo k stretu s prednou časťou vozidla značky Tatra 815, ktoré išlo v opačnom smere.

„Pri nehode vodič osobného vozidla utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho letecký prevoz do nemocnice. Spolujazdkyňa utrpela zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske vyšetrenie. U 36-ročného vodiča nákladného vozidla vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom,“ priblížila krajská policajná hovorkyňa s tým, že cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Bližšie okolnosti a presné príčiny nehody sú aktuálne objektom vyšetrovania.

Predchádzajme tragédiám na cestách

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.


Súvisiaci článok
Policajti na Orave opäť využili testy na drogy. Pozitívny výsledok tento raz prezradil až troch mladých vodičov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť