Utorok 02. 07. 2024 05:09:42 | Meniny má Berta

Žilinskí Vlci majú v extraligovom rukáve veľmi silné meno: Do služby sa hlási posila z Kanady!

Hokejisti Vlci Žilina sa tešia postupu do extraligy a ich famózny úspech okoreňujú aj aktuálne početné správy o prírastkoch či zotrvaní stálych členov svorky. Takou správou je rozhodne aj príchod nového brankára do radov Vlkov. Ten vymení trenčiansky dres za ten so zelenými farbami.

Michal Szentivanyi|4. jún 2024|15:11:30

Zdroj: Koláž/Žilina SP21, TASR/Martin Baumann a Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Košarišťan zostáva verný žilinskému dresu
Čítajte viac >

Brankárska dvojica extraligového nováčika DOXXbet Vlci Žilina je týmto krokom vyriešená. Po Andrejovi Košarišťanovi zverejnili Vlci Žilina ďalšie meno na brankárskom poste. Svätyňu Vlkov bude v novej sezóne strážiť skúsený brankár Connor LaCouvee. Informoval o tom samotný hokejový klub na sociálnej sieti.

Kanadský rodák z Qualicum Beach prichádza pod Dubeň z Trenčína, kde pôsobil dve celé sezóny a v sezóne 2020/2021 sa v ich drese ukázal 9-krát. Dokopy za Vojakov odchytal 84 zápasov. Okrem našej najvyššej súťaže má na konte štarty v severoamerickej AHL či fínskej Liige.

„Ahojte fanúšikovia Žiliny, teším sa na novú sezónu, ktorá bude v drese Vlkov opäť extraligová. Sezóna bude rozhodne náročná, no zároveň to bude veľká výzva. Som rád, že pri tom budeme spoločne. Do toho, Vlci!" adresoval nový brankár svorky LaCouvee prvé slová fanúšikom.

Nový brankár v drese Vlkov už stihol pre fanúšikov nahrať aj video odkaz:


Súvisiaci článok
Róbert Varga sa pripravuje na ďalšiu sezónu s Vlkmi Žilina: Tímová chémia je kľúčom k úspechu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť