Štvrtok 27. 06. 2024 21:26:05 | Meniny má Ladislav, Ladislava

Odvážna matka Lessi: Štvorročná bojovníčka čaká na rodinu plnú lásky

Po tom, čo bola nájdená vyhodená so šteniatkami, táto odvážna sučka preukázala svoju silu a lásku. Teraz, po záslužnej materskej dovolenke, hľadá Lessi novú rodinu, ktorá jej poskytne lásku a bezpečie, ktoré si zaslúži.

Juliana Krčulová|30. máj 2024|19:00:01

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Sisi a Wendy: Hľadá sa nový domov pre dvojicu nerozlučných psích kamarátok
Čítajte viac >

Lessi je štvorročná sučka, ktorá aktuálne váži 16 kilogramov. Dobrovoľníci ju našli vyhodenú aj so šteniatkami, o ktoré sa ako poctivá matka postarala aj napriek nepriaznivým životným podmienkam.

„Po predĺženej materskej si zaslúži aj ona konečne nájsť svoje šťastie v podobe novej rodiny. Zo začiatku bola opatrná, ale časom sa krásne osmelila a je z nej veselá sučka, ktorá sa teší zo života, z každej prechádzky, z každého pohladenia,“ ozrejmili nám dobrovoľníci zo žilinského útulku.

Lessi hľadajú milujúci domov, kde jej noví majitelia doprajú čas, kým si zvykne a bude im naplno dôverovať. Nemá problém s mačkami, ani so psíkmi. Je čipovaná, vakcinovaná, ošetrená proti vonkajším a vnútorným parazitom a kastrovaná.

V prípade záujmu o adopciu Lessi, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Saška z Útulku Žilina túži po aktívnej rodine a bezpečnom domove
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť