Sobota 28. 09. 2024 08:56:58 | Meniny má Václav

Budúci riaditeľ ružomberských basketbalistov Futo už chystá zmeny. Na rade je silnejší marketing a stabilnejší klub

Ekonomická stabilizácia a posilnenie marketingu sú hlavné úlohy, ktorým sa chce v Mestskom basketbalovom klube Ružomberok v najbližšom období venovať jeho nový riaditeľ Miroslav Futo. Informoval o tom hovorca Ružomberka Vladimír Miškovčík.

TASR|28. máj 2024|17:29:58

Zdroj: ruzomberok.sk

Súvisiaci článok
Novým riaditeľom Mestského basketbalového klubu Ružomberok sa stal Miroslav Futo
Čítajte viac >

Ako uviedol nový riaditeľ, so stabilizáciou príde aj personálne posilnenie na trénerských pozíciách v mládeži, kde chce MBK vybudovať dominantnú dievčenskú akadémiu na Slovensku. Tiež posilnenie mladého kádra žien, ktorý chce v horizonte dvoch rokov opäť zabojovať o najvyššiu pozíciu v súťaži.

„Mojou hlavnou víziou v Mestskom basketbalovom klube Ružomberok je dať mu to, čo si zaslúži. Chceme vytvoriť silnú komunitu, v ktorej spoločne hráčky, tréneri, funkcionári, partneri, fanúšikovia a obyvatelia Ružomberka budú ťahať za jeden koniec povrazu. Urobia tak všetko pre to, aby bol Ružomberok opäť nedobytnou baštou ženského a dievčenského basketbalu," poznamenal Futo.

Novým riaditeľom Mestského basketbalového klubu Ružomberok sa stal 44-ročný Futo na základe výberového konania, ktoré sa uskutočnilo v marci. Je to bývalý mládežnícky reprezentant U16, U18, U20, bývalý extraligový hráč klubov Mestský basketbalový klub Komárno, Basketbalový klub Ďečín, Inter Bratislava, ale aj Basketbalový klub Žilina. Vedenia v Mestskom basketbalovom klube sa plnohodnotne ujme v sobotu 1. júna.


Súvisiaci článok
Úspechy so stolným tenisom na Kysuciach. Mladé talenty si odniesli až tri cenné kovy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť