Sobota 27. 07. 2024 01:07:19 | Meniny má Božena

Nočná dráma na Liptove: Policajti strieľali po aute, ktoré narazilo do chodcov

V meste Liptovský Mikuláš sa malo podľa informácií televízie JOJ strieľať. Služobné zbrane použili policajti, aby zastavili vodiča, ktorý narazil do ľudí, ale z miesta nehody ušiel.

Radka Kostánová|26. máj 2024|11:03:10

Ilustračné foto: Zdroj: TASR/Pavol Zachar

Súvisiaci článok
Policajti odhalili alarmujúci počet opitých vodičov: Štyria dokonca spôsobili dopravnú nehodu
Čítajte viac >

Televízia JOJ na svojom oficiálnom webe informovala, že v centre mesta Liptovský Mikuláš sa malo v noci zo soboty 25. mája na nedeľu 26. mája strieľať. Podľa zistení TV JOJ, policajti použili služobné zbrane na auto vodiča, ktorý narazil do skupiny ľudí a z miesta nehody sa snažil ujsť.

„To sa mu napokon podarilo, auto s anglickými evidenčným číslami zastavili policajti po asi 20 kilometroch v Ivachnovej, páchateľa zadržali. Vodičovmu konaniu predchádzala potýčka v centre mesta,“ doplnila televízia JOJ na oficiálnom webe.

„Krátko pred druhou hodinou operačné stredisko vyslalo k hromadnej bitke jednu ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci a jednu ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Záchranári na mieste ošetrili 17-ročného muža s povrchovým poranením ruky a 21-ročného muža s polytraumou. Oboch transportovali do nemocnice v Liptovskom Mikuláši," priblížil zásah záchranárov pre Tlačovú agentúru Slovenskej republiky hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Richard Bolješik.

Podľa dostupných informácií išlo o konflikt medzi dvoma skupinami Rómov. Keď vodič s autom narazil do chodcov, dvaja muži skončili v nemocnici.

Naša redakcia požiadala o vyjadrenie k nočnej dráme na Liptove aj Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline. „V súčasnosti prebiehajú prvotné procesné úkony, ktorých zverejnenie by mohlo narušiť, zmariť alebo podstatne sťažiť ďalší priebeh vyšetrovania a dosiahnuť požadovaný účel trestného konania. Bližšie informácie poskytneme, keď to procesná situácia dovolí," informovala portál Žilina SP21 Gabriela Kremeňová, krajská policajná hovorkyňa.


Súvisiaci článok
Dramatické minúty v zaseknutom výťahu v Liptovskom Mikuláši. Dotyční museli zalarmovať hasičov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť