Nedeľa 07. 07. 2024 00:24:10 | Meniny má Oliver

Výborný výkon Vrútok! Lukáš Gottwald sa zapísal na tenisovú mapu stredného Slovenska a je vicemajstrom

Či to už boli lobované loptičky, alebo ostré esá, Tenisový klub vo Vrútkach slávi úspech. Ich reprezentant sa totiž v tomto období stal vicemajstrom tenisu v rámci stredného Slovenska.

Michal Szentivanyi|25. máj 2024|14:00:42

Zdroj: Facebook/TK Vrútky

Súvisiaci článok
Zelená revolúcia v Žiline nekončí. So zmenou klímy sa porátali aj v Trnovom, populárny biopark a líniová výsadba stromov
Čítajte viac >

Tenisový klub Vrútky o tomto úspechu informoval na sociálnej sieti. Po poslednom zápase je totiž jasné, že tohtoročným vicemajstrom stredného Slovenska sa stal Lukáš Gottwald.

Lukáš Gottwald získal skvelé druhé miesto

„Po skvelých výsledkoch našich najmenších, máme ďalšiu vynikajúcu správu. Na letných regionálnych majstrovstvách stredného Slovenska, organizovaných Slovenský tenisový zväz, obsadil v kategórii mužov náš Lukáš Gottwald z Tenisového klubu Vrútky fantastické druhé miesto, kde podľahol aktuálnej slovenskej jednotke v kategórii dorast Jakubovi Medveďovi 3:6, 4:6," vysvetlili priebeh zápasu kompetentní z tenisového klubu vo Vrútkach.

Pri štvorhre skončili tretí

Lukáš Gottwald však odohral ešte jeden zápas - v štvorhre. Po boku Martina Chabadu skončili celkovo tretí. „Okrem uvedených dvoch zástupcov nášho klubu, sme mali v hre ešte ďalšie želiezko v ohni - Michala Blizniaka, ktorý sa rovnako nestratil a skončil medzi najlepšou "osmičkou" turnaja. Vrútocký tenis tak zanechal opäť výraznú stopu na tenisovej mape Slovenska. Gratulujeme chlapi! len tak ďalej," popísal vrútocký tenisový klub športové úspechy ich reprezentantov.


Súvisiaci článok
Napätie a smiech: Objavte filmové hity a divadelnú komédiu v martinskom Kine Moskva
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť