Sobota 07. 09. 2024 09:31:09 | Meniny má Marianna

Šošoni si v Ružomberku zapísali remízu. K vyrovnaniu došlo tesne pred koncom stretnutia

Futbalisti MŠK Žilina remizovali 11. mája v sobotňajšom zápase 9. kola Niké ligy v skupine o titul na ihrisku MFK Ružomberok 1:1. V tabuľke sa posunuli na druhé miesto o bod pred Trnavu a o tri pred Dunajskú Stredu. Ich súperi však odohrajú vzájomný duel 9. kola v nedeľu 12. mája.

TASR|11. máj 2024|19:49:07

Zdroj: Facebook/MŠK Žilina

Súvisiaci článok
Futbalová atmosféra vo vlaku. Po zvezení sa so žilinským Šošonom do Trenčína máte šancu na lístky zdarma
Čítajte viac >

Obe mužstvá od začiatku ponúkali divákom otvorený a zaujímavý futbal. V 8. minúte mali hostia tri veľké šance za sebou, avšak ružomberský brankár Ťapaj excelentne vychytal Ďatka, Iľka a Javorčeka. V 34. minúte Stojčevski pred vlastnou šestnástkou fauloval Zsigmunda. Hlavný rozhodca Marhefka najprv žilinskému obrancovi vytiahol žltú kartu, no po konzultácii so systémom VAR svoj pôvodný verdikt zrušil a hráča vylúčil. Z nariadeného priameho kopu utešene rozvlnil sieť Domonkos - 1:0. Žilinčania mohli vyrovnať hneď po zmene strán, keď strelu Bileho vyrazil Ťapaj a vzápätí Jambor minul odkrytú bránu. V závere sa hostia zo všetkých síl snažili s nepriaznivým výsledkom niečo spraviť a napokon sa im to aj podarilo, keď z priameho kopu technickou strelou vyrovnal Jambor.

Niké liga - 8. kolo nadstavbovej časti, skupina o titul:

MFK Ružomberok - MŠK Žilina 1:1 (1:0)

Góly: 36. Domonkos - 88. Jambor, ŽK: Chobot, Mojžiš, Chrien, Selecký - Bari, ČK: 36. Stojčevski. Rozhodovali: Marhefka - Straka, Košecký, 1515 divákov.

Ružomberok: Ťapaj - Gabriel, Malý, Mojžiš - Domonkos (79. Luterán), Lavrinčík, Zsigmund (79. Múdry) Tučný (72. Jackuliak) - Chrien, Gere (72. Boďa), Chobot (63. Selecký)

Žilina: Belko - Minárik, Stojčevski, Ndjeungoue - Ďatko (83. Hranica), Gidi, Sauer, S. Javorček (83. Adang) - Bile (72. Essomba), Jambor, Iľko (46. Bari)


Súvisiaci článok
Vlci Žilina získali druhé zvučné meno: Rastislav Dej sa v najbližšej sezóne pridá k extraligovému nováčikovi
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť