Piatok 03. 05. 2024 13:04:55 | Meniny má Galina, Timea

Horoskop na tento týždeň: Hviezdy budú priať Levovi a Vodnárovi. Čo čaká ostatné znamenia?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|22. apríl 2024|18:45:29

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na apríl: Jedno znamenie bude mať šťastie, iné sa môže tešiť na prekvapenie
Čítajte viac >

Baran

Človek v znamení Barana bude mať tento týždeň práce nad hlavu. Ak mu niekto bude chcieť povinnosti ešte pridať, nemal by sa báť povedať nie. Všetko dobre dopadne.

Býk

Býk naopak nezažije nič stresujúce, ani nepríjemné. V práci sa mu bude dariť a inak to nebude ani v partnerskom vzťahu. Vyzerá to tak, že s pekným počasím príde do jeho života aj dobrá nálada a energia.

Blíženci

Človeku v znamení Blížencov sa v práci bude dariť, ale horšie to bude s jeho milostným životom. Môže sa zapliesť do hádky, ktorá nebude mať koniec, preto by si mal dať pozor na slová, ktoré povie. Mohol by to neskôr ľutovať.

Rak

Rak prežije týždeň v harmónii a voľný čas by mal využiť na aktívny oddych alebo turistiku. Bude mať pomerne ľahký pracovný týždeň, preto bude mať veľa príležitostí na to, aby sa vrátil ku svojim koníčkom. Už aj zabudol, aké to je.

Lev

Pracovný týždeň Leva bude veľmi náročný a dlhý, ale s pomocou všetko zvládne. Bude mať síce menej energie, ale to môže ľahko napraviť dlhším spánkom. Povinnosti mu neubudnú, no aspoň ich zvládne s dobrou náladou a nebude podráždený. Hviezdy budú stáť pri ňom a všetko dobre dopadne.

Panna

Človek v znamení Panny má za sebou ťažké dni, preto ho tento týždeň môže dobiť nádejou na lepšie vyhliadky. S nikým sa nepoháda, ani nebude mať veľa povinností v práci. Bude mať čas na to, aby si utriedil myšlienky a spamätal sa z vyčerpania.

beautiful-romantic-woman-hat-holding-flowers.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Váhy

Na človeka v znamení Váhy môže tento týždeň niekto tlačiť. Za každú cenu by v sebe mal pozbierať vnútornú silu a postaviť sa mu čelom. Aj keď to môže vyzerať riskantne, tento človek to zvládne a nakoniec prežije dobrý týždeň. Nič nepokazí a s nikým sa nepoháda.

Škorpión

Škorpiónovi sa tento týždeň bude dariť v oblasti financií. Môže nečakane zbohatnúť, ale napriek okolnostiam by sa mal držať v úzadí a nevystrkovať nos. Ak by bol príliš nenásytný, mohol by na to doplatiť.

Strelec

Strelec by si mal nasledujúce dni vstúpiť do svedomia a neusmerňovať ľudí v tom, čo majú alebo nemajú robiť. Mal by sa venovať svojim povinnostiam a problémom, ktoré sú oveľa vážnejšie a čakajú na riešenia. Našťastie sa s nikým nepoháda.

Kozorožec

Kozorožca môže tento týždeň čakať náročná úloha, preto by si mal dať pozor na prepínanie síl. V práci by nemal robiť nad svoje možnosti, lebo by sa rýchlo vyčerpal, čo by sa odzrkadlilo na jeho zdraví.

Vodnár

Vodnár by tento týždeň nemal sedieť doma. Mal by byť čo najviac aktívny a spoločenský, aby nadviazal nové kontakty a vytvoril nové priateľstvá. Niet pochýb o tom, že mu v živote niečo chýba a s nimi príde na to, čo to je. Ak pôjde do spoločnosti, hviezdy budú na jeho strane a všetko sa mu podarí.

Ryby

Človek v znamení Ryby bude mať týždeň pozitívny. V plnej sile sa už od pondelka pustí do plnenia povinností a vďaka tomu bude mať neskôr pár dní voľna. Je len na ňom, ako ich využije, ale mal by dopriať oddych mysli a aj telu.


Súvisiaci článok
Veľký horoskop na rok 2024: Čaká vás šťastie alebo nešťastie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť