Pondelok 29. 04. 2024 06:50:03 | Meniny má Lea

Komfortnejšie a lepšie podmienky pre pacientov. Žilinská nemocnica opäť modernizovala

Pacienti a zamestnanci Fakultnej nemocnice s poliklinkou Žilina sa môžu opäť tešiť. Už takmer tri týždne funguje ambulantné centrum pneumológie a ftizeológie v nových priestoroch, ktoré ponúka lepšie podmienky na vyšetrenia.

Radka Kostánová|14. apríl 2024|08:00:29

Zdroj: Facebook/Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina

Súvisiaci článok
Žilinská nemocnica dosiahla ďalší úspech. Primár chirurgie bol menovaný do tejto funkcie
Čítajte viac >

Ambulantné centrum pneumológie a ftizeológie podľa dostupných informácií funguje v nových priestoroch už takmer tri týždne. O novinke informovala hovorkyňa nemocnice, Zuzana Fialová, na sociálnej sieti. Doplnila, že pracovisko sa z pôvodného miesta na prízemí očného pavilónu presťahovalo do nových, kompletne zrekonštruovaných priestorov na prízemie pavilónu Liečebne dlhodobo chorých.

Modernizácia prispela k lepším podmienkam pre pacientov

Benefitom modernizácie a rekonštrukcie je väčší počet ambulancií, ktoré bolo potrebné pre žilinských lekárov zabezpečiť. Nové priestory si tím ambulantného centra prispôsobil podľa svojich potrieb, a pozitívnou zmenou je oddelená časť pre akútne chorých pacientov a tých, ktorí prídu na plánované výkony.

„Z tejto veľkej zmeny máme naozaj obrovskú radosť, pretože sa skvalitnili podmienky nielen pre pacientov, ale aj pre našich zamestnancov," dodala hovorkyňa nemocnice.


Súvisiaci článok
Žilinská nemocnica dostala vzácny dar. Kráľovské postieľky pre bábätká
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť