Pondelok 29. 04. 2024 15:11:01 | Meniny má Lea

Nehoda v Ružomberku si vyžiadala prevoz dvoch zranených do nemocnice. Mohol za to prejazd na červenú

Vo štvrtok 11. apríla došlo v ranných hodinách v meste Ružomberok k dopravnej nehode. Na mieste udalosti zasahovali hasiči aj polícia. Zrážka si nakoniec vyžiadala prevoz dvoch osôb na ošetrenie.

Daniel Jurčík|12. apríl 2024|17:00:04

Ilustračná foto. Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Súvisiaci článok
Vodiči, pozor! Na ceste v smere od Martina do Sučian sa stala dopravná nehoda
Čítajte viac >

O nehode, ktorá sa udiala vo štvrtok 11. apríla o 8:40 hodine, informovala redakciu Žilina SP21 krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. Chyby sa mala dopustiť vodička, ktorá viedla motorové vozidlo značky Fiat Freemon po Bystrickej ceste.

„Následne v križovatke pri nákupnom centre, riadenej svetelnou signalizáciou, nerešpektovala svetelný signál červenej farby, vošla do križovatky, kde došlo k zrážke s osobným motorovým vozidlom značky Fiat Sedici," uviedla krajská hovorkyňa. Na mieste podľa Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru zasahovali 3 hasiči s 1 kusom techniky. Tí zaznamenali únik prevádzkových kvapalín z automobilu.

Alkohol u nikoho nezistili

Omamné látky tentokrát nehrali v incidente žiadnu rolu. „Vykonanými dychovými skúškami alkohol u vodičky a vodiča zistený nebol," priblížila pre našu redakciu Kremeňová. Dvaja účastníci zrážky, bohužiaľ, potrebovali prevoz na ošetrenie. Škody na automobiloch zatiaľ neboli vyčíslené.


Súvisiaci článok
Motoristom z Bystričky a Martina spadol kameň zo srdca. Neslávnu križovatku obohatia inteligentné semafory
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť